Randers FC tester midtbanespiller

Valon Ljuti skal i denne uge forsøge at spille sig til en kontrakt i det kronjyske. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Randers FC tester midtbanespiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

27-årige Valon Ljuti er i denne uge på prøvetræning i Randers FC. Han har en fortid i Lyngby og Roskilde.

Randers: Superligasæsonen starter i weekenden, og Randers FC åbner sæsonen på mandag på hjemmebane mod Brøndby.

Klubben har dog ikke truppen på plads endnu, og der er da også varslet, at der vil komme flere forstærkninger frem mod transfervinduets deadline i slutningen af august.

I denne uge træner midtbanespilleren Valon Ljuti med på Viborgvej. Den 27-årige midtbanespiller har senest spillet i 1. divisionsklubben FC Roskilde, mens han tidligere i karrieren spillede for blandt andre Lyngby. Valon Ljutis kontrakt udløb den 1. juli, og han står i øjeblikket uden klub.

- Valon træner med i den her uge, efter vi blev kontaktet af hans agent. Han ville gerne prøve at vise sig frem, da han står uden klub lige nu. Det er en central midtbanespiller, jeg har et kendskab fra min tid i 1. division, siger cheftræner Thomas Thomasberg.

Thomas Thomasberg og Randers FC ved endnu ikke om, det er en spiller, der er aktuel for klubben.

- Han får lov at træne med weekenden ud, og så vil vi gøre en status. Han har gjort et fint indtryk på træningsbanen indtil videre, men nu må vi se, fortæller Thomas Thomasberg.

Randers FC har også en ukrainsk kantspiller til prøvetræning i denne uge. Thomas Thomasberg fortæller, at der også vil blive evalueret på ham senere på ugen.

Kronjyderne har indtil videre hentet angriberen Emil Riis i Derby, ligesom målmandspositionen har fået et nyt ansigt i form af svenske Patrik Carlgren.

Randers FC tester midtbanespiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce