Randers FC's nye andenmålmand: Jeg er klar til at træde ind

Jonas Dakir i aktion for Randers FC på træningslejren i Tyrkiet. Foto: Michael Svenningsen

Randers FC's nye andenmålmand: Jeg er klar til at træde ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jonas Dakir er blevet andenmålmand i Randers FC, efter at klubben sagde farvel til Frederik Due. Han føler sig klar, hvis der skulle blive brug for ham allerede i foråret.

Antalya: Mens der er ikke er kommet mange nye spillere til Randers FC i januar, er der til gengæld blevet sagt farvel til en del spillere.

En af dem er Frederik Due, der skal spille for Jimmy Nielsens hold i USA.

Dermed skulle den kronjyske klub have en ny andenmålmand til Patrik Carlgren, og det var ikke et svært valg.

Randers FC opgraderede deres eget talent, Jonas Dakir.

Den 21-årige målmand fik sin fuldtidskontrakt med klubben i foråret 2017, og siden har han været tredjemålmand. Men nu er han kommet et skridt tættere på spilletid.

- Det er super for mig. Det er det, som jeg har arbejdet så hårdt hen imod. Jeg er meget glad for, at klubben er blevet ved at tro på mig, og det er dejligt, at jeg nu er blevet andenmålmand, siger Jonas Dakir.

Den unge målmand har stadig sin førte superligakamp til gode, men skulle der blive brug for ham, føler han sig klar.

- Man skal bare gå ind og gøre det, man plejer. Jeg vil naturligvis være spændt, hvis jeg pludselig skal ind, men det er dét, jeg har kæmpet for i så mange år, så jeg er klar til at træde ind. Jeg håber, det snart kommer til at ske, siger Dakir.

Mere moden

Jonas Dakir kan tydeligt mærke, at han har udviklet sig meget som målmand i de senere år i Randers FC.

- Jeg kan især mærke, at jeg er blevet mere moden. Sådan er det som målmand, fordi man har en del vægt på sine skuldre, når man står nede i målet og skal styre holdet. Jeg har også arbejdet meget med den fysiske del, hvor jeg har fået taget en del muskelmasse på, og jeg har arbejdet med vores fysiske træner. Det har forbedret en del af mit spil, siger målmanden.

Når man går fra at være tredje til andenmålmand, får man mere ansvar, og det ændrer også Jonas Dakirs hverdag.

- Nu får jeg jo mere kamptræning i form af reserveholdskampe. Jeg får også lov til at være med på det højeste niveau i træningskampe. Det gør også, at man føler sig lidt mere en del af holdet, siger Jonas Dakir.

Randers FC-truppen vendte lørdag hjem fra træningslejren i Tyrkiet og går nu ind i den sidste uge frem mod forårspremieren ude mod AaB i næste weekend.

Randers FC's nye andenmålmand: Jeg er klar til at træde ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce