Randers FC's straffesparksskurk: Retvisende billede at vi taber 3-0

OB-spillerne kunne juble to gange på 90 sekunder i en anden halvleg, hvor Randers FC kollapsede. (Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix)

Randers FC's straffesparksskurk: Retvisende billede at vi taber 3-0

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC-defensiven svigtede søndag eftermiddag mod OB. Hjemmeholdet blev sat i gang efter et straffespark begået af Kevin Conboy. Et straffespark venstrebacken ikke brokkede sig over.

Odense: Randers FC tabte for anden søndag i streg. Denne gang var det i Odense, hvor randrusianerne endte med at tabe 3-0, og nu skal holdet definitivt spille nedrykningsplayoff senere på sæsonen.

Randers FC's Kevin Conboy var særligt utilfreds med holdets indsats efter pausen.

- Baseret på anden halvleg er det et retvisende billede, at OB ender med at vinde 3-0. Jeg vil ikke sige det er en magtdemonstration, men vi vinder ingen dueller, og smider bolden alt for hurtigt væk

Efter en helt lige og ikke særlig underholdende første halvleg, kom der en smule dramatik kort før pausen. Casper Nielsen blev spillet fri i OB's højre side, og Randers FC's venstreback Kevin Conboy nedlagde OB-spilleren i feltet. Kampens dommer pegede på pletten, og det havde Kevin Conboy ikke noget at indvende imod.

- Bolden blev spillet op på deres angriber, og jeg troede godt, jeg kunne nå at komme ind foran ham, men han fik prikket bolden. Så kan man godt dømme straffe. Det er vel fair nok, sagde Kevin Conboy.

Kevin Conboy ærgrede sig især over, at Randers FC havde muligheden for at komme tilbage i kampen lige efter pausen.

- Vi skulle jo have udlignet til 1-1, og klassisk fodbold, så ender bolden i nettet i den anden minuttet efter. Ved 3-0 kort tid efter, er kampen slut. Vi scorede ikke på vores chancer i dag. Jeg tror Bashkim kunne have scoret tre ligesom sidst mod OB, og samtidig straffede de os, fortalte Kevin Conboy.

Vaklende defensiv

OB afgjorde kampen kort inde i anden halvleg, hvor fynboerne scorede to mål på 90 sekunder. Cheftræner Rasmus Bertelsen var langt fra tilfreds med holdets defensive præstation søndag eftermiddag.

- Det var generelt bare rigtig dårlig organsering, at vi gav sådan nogle dumme mål væk. Resten af kampen blev en Tivoli-kamp, og det har vi ikke brug for i vores situation. Vi har brug for, at vi er godt med, og at holdet står godt på banen.

- I den anden ende havde vi også nok chancer til at være med, og Bashkim kunne sagtens være rendt herfra med et hattrick. Den sidste skarphed blev afgørende, sagde Rasmus Bertelsen.

Randers FC kan ikke længere nå at indhente OB og SønderjyskE, og derfor skal de sidste kampe ifølge Rasmus Bertelsen bruges på at ende over Lyngby.

- Nu handler det om at ende over Lyngby, så vi kan få en bedre seedning og slutte på hjemmebane i nedrykningsplayoff, lød det fra en tydeligt skuffet Rasmus Bertelsen.

Randers FC kan allerede få revanche, når OB gæster BioNutria Park onsdag aften.

Randers FC's straffesparksskurk: Retvisende billede at vi taber 3-0

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce