Rømer inden mødet med tidligere holdkammerater: Det bliver en helt anden oplevelse end mod OB

André Rømer glæder sig til at møde sine tidligere holdkammerater i Herning. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Rømer inden mødet med tidligere holdkammerater: Det bliver en helt anden oplevelse end mod OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

André Rømer glæder sig til at krydse klinger med sin tidligere klub FC Midtjylland, hvor han fik sit gennembrud som professionel fodboldspiller.

Randers: André Rømer har fået en glimrende start på karrieren i Randers FC.

Allerede i sin debut lavede han en målgivende aflevering til Benjamin Stokke i Horsens, og siden har han scoret to mål.

Den alsidige midtbanespiller har fra første kamp været starter på den centrale midtbane i Randers FC, og han har stadig sit første nederlag til gode i klubben.

Søndag møder André Rømer så klubben, hvor han fik sit helt store gennembrud.

Allerede som 15-årig skiftede han fra barndomsklubben i Køge til FC Midtjyllands berømte talentakademi. Som 19-årig fik han debut på midtjydernes førstehold, og efterfølgende blev det til mere end 150 kampe, inden han skiftede til OB i sidste sæson.

Det er ikke mange uger siden, at André Rømer spillede mod fynboerne, men det bliver anderledes imod FC Midtjylland, hvor han spillede i ti år og vandt det danske mesterskab.

- Det bliver en noget anden oplevelse. Mod OB handlede det for mig om at bevise, at de tog fejl ved at sælge mig. Mod FC Midtjylland er der mange flere følelser på spil. Det er en klub, hvor jeg har spillet rigtig mange kampe, og hvor jeg har virkelig gode minder, siger André Rømer.

- Jeg glæder mig helt vildt til kampen. Det er sjovt at spille imod sine tidligere holdkammerater og trænere. Det er egentlig kun med til at sætte mig ekstra op, når jeg skal møde folk, som jeg kender så godt. Jeg vil utrolig gerne slå dem.

FC Midtjylland - Randers FC
Kampstart: Søndag klokken 20.00 på MCH Arena i HerningLiveblog: Amtsavisen.dk

TV: TV3+

Dommer: Peter Kjærsgaard

Karantæner: Ingen

Forventet opstilling Randers FC: Patrik Carlgren - Johnny Thomsen, Jonas Bager, Erik Marxen, Kevin Conboy - Joel Allansson, Nicolai Poulsen, André Rømer, Saba Lobjanidze - Emil Riis, Benjamin Stokke

Skader: Marvin Egho og Michael Boman. Derudover er Mikkel Kallesøe tvivlsom til opgøret på grund af problemer med den ene fod.

Stor tro på egne evner

Selvom André Rømer var en tur forbi OB, inden han kom til Randers FC, ved han godt, hvilke styrker FC Midtjylland har.

Blandt andet er der stor fokus på dødbolde, hvor FC Midtjylland i flere sæsoner har været frygtindgydende.

- Der bliver uden tvivl gjort rigtig meget ud af dødbolde i FC Midtjylland. De træner meget på det, og de har mange forskellige systemer med. De har også holdet til det, så det er ikke kun træningen, der gør det, lyder det.

Midtbanespilleren har selv formået at score to mål efter dødbolde i sin korte tid i Randers FC. Han er glad for, at han har fået en mere offensiv rolle på Thomas Thomasbergs hold.

- Det er ofte tilfældigheder, når det handler om dødbolde. Før hen blev jeg brugt på en anden måde, som måske ikke gav så mange mål. Jeg har dog altid selv ment, at jeg kan være garant for mål, så det er da dejligt at se, at det er sket i Randers, siger han.

Randers FC-spillerne skal ifølge André Rømer være klar på omstillinger, hvis de skal have noget med hjem fra Herning søndag aften.

- Det bliver helt sikkert en kamp, hvor de kommer til at dominere. Vi skal være klar på omstillinger og stå godt i kæderne. Jeg er sikker på, vi nok skal få scoret, og så må vi se, hvor langt det kan række til. Vi kommer ind til opgøret med selvtillid, og der er en stor tro på tingene.

En kamp mod de forsvarende danske mestre giver også ekstra motivation.

- Folk vil altid gerne slå mestrene. Det er måske også derfor, at man sjældent ser et hold vinde to år i streg, med mindre man har et budget som FCK. Det giver bare lidt ekstra motivation at spille mod de forsvarende mestre, slutter André Rømer.

Kampen mellem FC Midtjylland og Randers FC fløjtes i gang søndag klokken 20.00 på MCH Arena i Herning.

Rømer inden mødet med tidligere holdkammerater: Det bliver en helt anden oplevelse end mod OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce