Saba efter første mål i ni kampe: Har gjort ondt på selvtilliden


Saba efter første mål i ni kampe: Har gjort ondt på selvtilliden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Georgieren har været ramt på selvtilliden, men kunne søndag juble over at blive matchvinder i opgøret mod Vendsyssel.

Hjørring: Efter otte kampe uden scoringer kom forløsningen for Saba Lobjanidze, da Randers FC-profilen søndag eftermiddag afgjorde udekampen mod Vendsyssel med en scoring kort før pausen.

- Scoringen var en stor lettelse. Det har været en hård periode for mig, hvor jeg ikke har fået scoret på chancerne og blandt andet brændt et straffespark i Hobro.

- Det vil altid være sådan i fodbold, at der kommer perioder, hvor man ikke får scoret, men jeg vil være ærlig at sige, at det har gjort ondt på selvtilliden. At score mål er den bedste følelse, så jeg er en glad mand nu, lød det med et stort smil fra georgieren i minutterne efter kampen.

Han havde set, at Vendsyssel-keeper Nicolai Flø var langt ude af sit mål, og derfor valgte han instinktivt at lobbe bolden i kassen efter at være blevet spillet fri i dybden af Jonas Bager.

Saba Lobjanidze var dog ikke tilfreds med udviklingen i anden halvleg, hvor Randers FC kom til at stå for langt tilbage og nær havde indkasseret et mål i sidste minut af den ordinære spilletid, da Patrik Carlgren måtte hive en tredobbelt redning ud af ærmet.

- Vi kommer til at stå for defensivt i anden halvleg i stedet for at forsøge at lukke kampen. Det var farligt, og vi var heldige med, at de ikke fik udlignet til sidst, sagde Saba Lobjanidze.

Med sejren ligger Randers FC i skrivende stund på syvendepladsen i Superligaen, så Saba Lobjanidze mener, at holdet godt kan tillade sig at kigge mod top 6.

- Hvis man skal i top 6, så skal man være i stand til at slå de nederste hold i tabellen, og det har vi været gode til. Vi ved godt, at chancerne for point ikke er så store, når vi møder FC København eller FC Midtjylland, men til gengæld skal vi slå til, når vi møder de hold, som vi er mere jævnbyrdige med. Kan vi fortsætte med at vinde de kampe, kan jeg ikke se, hvorfor vi ikke skulle komme i top 6.

Randers FC spiller efterårets sidste kamp på lørdag hjemme mod Vejle.

Saba efter første mål i ni kampe: Har gjort ondt på selvtilliden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce