Selvtillidsforladte Randers FC ydmyget i Aalborg


Selvtillidsforladte Randers FC ydmyget i Aalborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC fortsætter den totale nedtur i denne sæson. Søndag eftermiddag tabte holdet 0-4 til AaB. Kronjyderne sluttede opgøret i undertal og har to mand i karantæne i næste spillerunde mod OB.

Aalborg: Randers FC har ikke vundet i Superligaen siden november sidste år, og det blev der ikke ændret på, da holdet søndag eftermiddag spillede på udebane mod AaB.

Nordjyderne vandt 4-0, og dermed står Randers FC i foråret noteret for tre nederlag og tre uafgjorte.

De dårlige resultater har helt tydeligt sat sig tungt i Randers FC-mandskabet, der virkede selvtillidsforladte og uden tro på, at de for alvor kunne være i stand til at spille op mod nordjyderne, der kæmper for en plads i mesterskabsspillet.

Allerede efter halvandet minut gik det galt for Randers FC. Erik Marxen var fanget langt fremme i banen, og det efterlod et rum i venstre forsvarsside, som AaB kynisk udnyttede. Efter kvikke kombinationer havnede bolden hos Kasper Kusk, der med venstrepoten elegant lagde bolden over i det lange hjørne uden chance for Hannes Halldorsson.

Randers FC havde Mikkel Kallesøe og Bashkim Kadrii med i startopstillingen igen efter skader, og Kadrii var da også den eneste offensive spiller på holdet, der i glimt viste noget, der kunne gøre ondt på AaB-defensiven. Der var dog for langt mellem snapsene. Et forsøg fra kanten af feltet fra Kadrii var det eneste, Randers FC i første halvleg fik sendt afsted mod Jacob Rinne i AaB-målet.

Chance til Boman

AaB skabte nu heller ikke et ocean af chancer, men de udnyttede dem, de fik - og lidt til.

Efter 17 minutter fik de således foræret scoringen til 2-0 af Randers FC-målmand Hannes Halldorsson, som var alt for passiv i det lille felt og tillod AaB-forsvareren Kasper Pedersen at heade et hjørnespark i nettet fra nært hold.

Randers FC fik stabiliseret defensiven frem mod pausen, som cheftræner Rasmus Bertelsen benyttede til at foretage sin første udskiftning. Jakob Johansson gik ud efter en første halvleg, hvor han havde haft det svært, og i stedet kom Joel Allansson ind på venstrekanten.

I det første kvarter af anden halvleg fik Randers FC flyttet spillet længere frem og slået nogle af de indlæg ind i boksen, som man har haft for få af i dette forår. Efter 54 minutter fik holdet da også en god chance for at reducere, da et hjørnespark havnede i panden på Mikael Boman, men den svenske angriber headede lige på Jacob Rinne.

To i karantæne

Ti minutter senere blev lyset slukket for Randers FC.

AaB satte en hurtig omstilling igang, hvor Jannik Pohl nemt sprintede forbi Mads Agesen og sendte bolden på tværs til Yann Rolim, der sparkede første gang og med en klasseafslutning sendte bolden forbi Hannes Halldorsson.

Herefter blev de sidste 25 minutter af opgøret noget af et mareridt for Randers FC. Jonas Bager modtog sit andet gule kort 17 minutter før tid og blev vist ud på et tidspunkt, hvor han ellers stod til at skulle skiftes ud med Brandur Hendriksson.

I stedet gik en skadet Mads Agesen ud for Brandur Hendriksson, mens Erik Marxen blev trukket ind i centerforsvaret.

Otte minutter før tid blev ydmygelsen total for Randers FC, da AaB gjorde det til 4-0. Mikkel Kallesøe, der på det tidspunkt var trukket ned som højre back, blev for passiv og gav Jannik Pohl god tid til at kunne sende et spark over i lange hjørne fra kanten af feltet.

Det blev slutfacit i et opgør, der giver grund til yderligere panderynker i Randers FC. Til sidste spillerunde i grundspillet mod OB må holdet nemlig undvære både Jonas Bager og Mads Agesen, der er ude med karantæne.

Selvtillidsforladte Randers FC ydmyget i Aalborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce