Seriespillere udfordrer Randers FC: Showkamp? Glem det!

Chris Sørensen sagde i 2014 farvel til Randers FC. Siden var han en tur i Vendsyssel og er i dag spillende træner for Randers Freja i Danmarksserien. Onsdag i næste uge skal op imod Randers FC. Arkivfoto.

Seriespillere udfordrer Randers FC: Showkamp? Glem det!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brødrene Mads og Jan Iversen står i spidsen for det udvalgte hold fra moderklubberne, der onsdag 27. juni skal krydse klinger med Randers FC. Trænerduoen har ikke tænkt sig at agere kanonføde for Superligamandskabet.

Randers: - Vi går ikke på banen for bare at spille en showkamp, der ender 8-5. Vi skal holde fast i et godt resultat så lang tid som overhovedet muligt og gerne hele kampen, hvis det kan lade sig gøre.

Indstillingen er klar fra Jan Iversen, der sammen med brormand Mads Iversen er udvalgt til at stå i spidsen for det hold af udvalgte spillere fra moderklubberne, der onsdag 27. juni spiller opvisningskamp mod Randers FC.

Selvfølgelig skal det være hyggeligt, forhåbentlig kommer der mange mennesker, og utvivlsomt bliver det en stor mundfuld for de spillere, der normalt slår deres folder i de lokale serieklubber. Men man kommer ikke til at se et hold, der bare har tænkt sig at agere træningskegler til opgøret mod Thomas Thomasbergs tropper.

- Vi har udtaget de bedste spillere fra moderklubberne. Der er både erfarne kræfter og unge fremadstormende spillere, som måske mangler det endelige gennembrud, men får chancen for at vise, at de godt kan begå sig. For Randers FC er det en træningskamp før den nye sæson, som kommer om få uger, og derfor er det også hele meningen med det, at vi skal være i stand til at give dem en god kamp, siger Jan Iversen.

Men frygter du ikke, hånden på hjertet, at I kan blive rundbarberet?

- Der er altid en risiko for en rundbarbering. Men jeg er altid optimistisk. Når man ser et Superligahold møde eksempelvis et jyllandsseriehold i pokalturneringen, er der nogle gange, at Superholdet får hurtigt hul på bylden, mens de andre gange har svært ved det. Vi håber selvfølgelig, at det bliver det sidste, siger Jan Iversen.

Sådan ser holdet ud
Trænerne Jan og Mads Iversen har udtaget følgende spillere til den trup, som skal spille mod Randers FC.Fra Dronningborg

Lasse Jensen, målmand

Fra Kristrup

Jeppe Mogensen, målmand

Henrik Christiansen, forsvarer

Michael Christiansen, midtbane

Fra Hornbæk

Stefan Solberg, forsvarer

Fra Randers Freja

Chris Sørensen, forsvarer

Patrick Jensen, forsvarer

Jesper Broberg, forsvarer/kant

Alexander Witting, angriber

Nikolaj Erikslev, kant/angriber

Fra Vorup

Kian Christensen, forsvarer

Christian Gjættermann, forsvarer/midtbane

Jonas Mogensen, midtbane

Kim Vejrum, angriber

Gæstespiller fra Aabyhøj

Frederik Hoe (tidligere Freja og Hornbæk), midtbane

Kampen spilles onsdag 27. juni klokken 19 på Bionutria Park.

Der kan ske ændringer i truppen, hvis der er spillere, der kommer til skade i kampe for deres klubhold i weekenden.

Et enkelt træningspas

Brødrene Iversen udgør til daglig trænerteamet for jyllandsserieholdet i Vorup FB. Begge har været med som trænere på serieniveau i mange år.

Derfor kender de langt de fleste spillere i området, men de har haft kontakt til trænerne fra de andre moderklubber og været rundt at se kampe de seneste uger for at være helt sikre på at udtage det rigtige hold.

- Det er vildt spændende og også en kæmpe ære at få lov at udtage sådan et hold af de absolut bedste spillere fra moderklubberne. Hver spiller har nogle klare spidskompetencer, men udfordringen er selvfølgelig, at holdet ikke er sammenspillet, siger Jan Iversen.

De får en enkelt træning sammen på mandag på Ulvehøj, inden det går løs med opgøret to dage senere på Bionutria Park. Jan Iversen håber, at det kan blive en årligt tilbagevendende begivenhed.

- Det sjove ved den her kamp er jo, at man får muligheden for at se de bedste breddespillere i byen mod højt rangerede spillere fra Randers FC. Derfor håber jeg også, at man tager kæresten eller konen i hånden og kommer ud og ser kampen, så der kommer en god stemning på lægterne. Det kunne være fedt, hvis det kunne blive en tradition, at man spiller sådan en kamp hvert år, siger Jan Iversen.

Mest kendte spiller på det udvalgte hold er Chris Sørensen, der har en fortid på topplan for blandt andre OB og Randers FC. Han er i dag spillende træner for danmarksserieholdet i Randers Freja.

Seriespillere udfordrer Randers FC: Showkamp? Glem det!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce