Skadet Enghardt er tvivlsom til revancheopgør

Kasper Enghardt er snart tilbage for Randers FC efter en mindre knæskade. (Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Skadet Enghardt er tvivlsom til revancheopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kasper Enghardt er Rasmus Bertelsens førstevalg i midterforsvaret, men han var ikke i stand til at spille for første gang i sæsonen mod OB i søndags. Forsvarsspilleren satser dog på at være tilbage allerede på onsdag mod samme modstander.

Randers: Randers FC tabte for anden kamp i træk i Superligaen, da OB straffede de hårdtprøvede randrusianske spillere med en 3-0-sejr.

I forhold til kampen mod Sønderjyske ugen inden, havde Rasmus Bertelsen et helt nyt midterforsvar bestående af Mads Agesen og Erik Marxen.

25-årige Kasper Enghardt så kampen fra tribunen i Odense med en mindre skade i menisken.

Enghardt havde inden opgøret i Odense spillet samtlige kampe i Superligaen for Randers FC, mens der på den anden position, særligt i foråret, er blevet skiftet mellem Mads Agesen, Erik Marxen og Jonas Bager.

Forventer at være klar

Forsvarsspilleren tror dog på, at han kan blive klar til onsdagens Superligakamp, hvor OB igen venter.

- Jeg var tilbage i let træning i dag, og forhåbentlig skal jeg træne normalt med holdet tirsdag. Jeg kan ikke sige, om jeg når at blive klar til kampen, men jeg satser på det, siger Kasper Enghardt.

I søndagens nederlag i Odense var Randers FC godt med, indtil Kevin Conboy begik et straffespark kort før pausen.

Efter pausen satte fynboerne tingene på plads med to scoringer på 90 sekunder, men Kasper Enghardt er fortsat fortrøstningsfuld på holdets vegne.

- Vi havde muligheden for at udligne til 1-1 lige efter pausen, og så var det nok blevet en anden kamp. I stedet blev vi ramt på en kontra, og hurtigt derefter straffede de os igen. Det var nogle ærgerlige mål, og i den anden ende manglede skarpheden, fortæller Kasper Enghardt.

Rasmus Bertelsen har brugt flere forskellige konstellationer i randrusianernes midterforsvar i løbet af foråret. Det ser Kasper Enghardt ikke som et problem.

- Selvom relationer er vigtige for os forsvarsspillere, kender vi alle hinanden godt. Vi har alle et godt samarbejde, og vi har ikke de samme problemer som tidligere. Nu handler det om at få nogle sejre og en god rytme, inden de vigtige nedrykningskampe, slutter Kasper Enghardt.

Skadet Enghardt er tvivlsom til revancheopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce