Skuffende trænerdebut: Randers HH taber til topholdet og misser andenpladsen

Arkivfoto: Axel Schütt

Skuffende trænerdebut: Randers HH taber til topholdet og misser andenpladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trænerduoen Mathias Bak og Henrik Hansen, der svinger taktstokken efter fyringen af Jan Paulsen, måtte i debuten notere et stort nederlag på udebane mod TMS Ringsted. Det betyder, at Randers HH dumper ned på tredjepladsen inden ligakvalifikationskampene mod TMS Ringsted.

Ringsted: Den første kamp i spidsen for Randers HH blev ingen succes for trænerduoen Mathias Bak og Henrik Hansen, der har taget over efter fyringen af Jan Paulsen.

Lørdag eftermiddag tabte Randers HH på udebane 21-34 til topholdet TMS Ringsted, og det kan blive for dyrt for randrusianerne i bestræbelserne på at sikre oprykning til ligaen.

I Fredericia vandt Lemvig/Thyborøn med 33-31 , hvilket betyder, at de overtager andenpladsen i 1. division fra Randers HH. Dermed får Lemvig/Thyborøn fordel af hjemmebane i en eventuelt tredje kamp, når de møder Randers HH i ligakvalifikationen senere i april.

Selv om TMS Ringsted allerede havde sikret sig førstepladsen og den direkte oprykning viste de ingen nåde i opgøret mod Randers HH. Christian Dalmoses tropper førte fra start til slut mod et randrusiansk mandskab, der stillede op uden topscorer Jorn Smits og keeperkometen Christoffer Bonde.

Randers HH var med til 3-3 og havde også hjemmeholdet inden for rækkevidde, da Andreas Svoldgaard efter godt et kvarter reducerede til 6-7. Men med fire scoringer på stribe bragte TMS Ringsted sig foran 11-7 og slog et hul, som Randers HH aldrig formåede at komme sig over. Ved pausen var TMS Ringsted således i solid føring 16-10 - de to sidste scoringer sat ind i overtal efter en to minutters udvisning til Rasmus Mølgaard.

Varm Gudnitz

Randers HH-profilen Kasper Gudnitz lavede blot et enkelt mål i første halvleg, men fik til gengæld skudt sig varm efter pausen.

Gudnitz lavede fire af gæsternes syv første scoringer i anden halvleg og reducerede med et lille kvarter igen til 17-25.

Men på det tidspunkt var opgøret allerede så godt som afgjort, og i kampens slutfase var det ren showtime for TMS Ringsted, der kunne fejre oprykningen med manér foran eget publikum og køre sejren på 34-21 i hus.

Kasper Gudnitz blev topscorer for Randers HH med syv mål.

Randers HH har ikke lang tid til at slikke sårene efter nederlaget. Første kamp mod Lemvig/Thyborøn spilles på udebane 19. april, mens holdene mødes igen i Randers 26. april. En eventuelt tredje kamp spilles i Lemvig 5. maj.

Skuffende trænerdebut: Randers HH taber til topholdet og misser andenpladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce