Skuffet Bager efter sen Horsens-udligning: Det er vores egen skyld


Skuffet Bager efter sen Horsens-udligning: Det er vores egen skyld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jonas Bager begik et sent straffespark, der betød, at AC Horsens fik udlignet til slutresultat 1-1. Han var skuffet over det ene point, som han mente kronjyderne kunne takke sig selv for.

Horsens: Randers FC tog i sæsonens første udekamp mod AC Horsens.

Randrusianerne stod til at vinde kampen indtil 86. minut, hvor Jonas Bager ifølge kampens dommer nedlagde en Horsens-spiller i straffesparksfeltet på ulovlig vis. Det var derfor en meget skuffet Jonas Bager, Amtsavisen fangede efter slutfløjtet.

- Det føles lidt som et nederlag lige nu. Vi er dog selv skyld i, at vi ikke får sejren med hjem i dag. Vi har nok chancer til at gøre det til både 2-0 og 3-0, og det er klart, at vi giver Horsens for mange dødbolde, og så får de et straffespark til sidst, sagde Jonas Bager.

Jonas Bager ville ikke gøre sig klog på, om straffesparket var korrekt dømt.

- Man kan diskutere, om jeg skulle lave en tackling eller afvente og dække af, men jeg vurderede i situationen, at jeg ramte bolden med min tackling. Det er klart, at Kortegaard også ryger ned i situationen, men jeg er ikke dommer, så jeg vil ikke vurdere, om der er straffe, lød det fra Jonas Bager.

Selvom Randers FC skabte mange chancer i kampen, var forsvarsspilleren ikke udpræget tilfreds med det spillemæssige.

- Vi var egentlig mest farlige på omstillinger, men jeg synes ikke, vi var gode nok i opspillet. Det vi kan tage med fra kampen er, at vi får ét point på en rigtig svær udebane, hvor det kun var FC Midtjylland, der vandt i hele sidste sæson, sagde Jonas Bager.

Glad målscorer

Randers FC fik en god start på kampen, og det skyldtes især debutanten Benjamin Stokke, der scorede til 1-0 i første halvleg efter en flot afslutning. Han var naturligvis glad for den gode personlige start.

- Det var rigtig dejligt at få scoret, og det er naturligvis vigtigt for min selvtillid, men jeg er til gengæld meget ærgerlig over, at vi ikke fik alle tre point i dag, sagde Benjamin Stokke.

Nordmanden blev hentet til klubben for blot tre dage siden.

- Det har været en rigtig hård og nærmest tubulent start. Det hele er gået meget hurtigt, men det var dejligt at komme på banen og gøre en forskel. Jeg var træt efter en times spil, så jeg skal lige bygge lidt på formen, lød det fra Benjamin Stokke.

Angriberen syntes Randers FC fortjente mere end et enkelt point.

- Vi spillede en god kamp, og vi havde mulighederne til at score flere mål. Det var en tilfældighed, der kostede i sidste ende, så jeg synes, vi havde fortjent sejren i dag, sluttede Benjamin Stokke.

Skuffet Bager efter sen Horsens-udligning: Det er vores egen skyld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce