Skuffet Rømer efter AaB-remis: Vi fortjente mere end ét point

André Rømer kunne juble over sin tredje sæsonscoring, men til gengæld måtte han og holdkammeraterne nøjes med uafgjort mod AaB. Foto: NORDE ERNST VAN/Scanpix 2018

Skuffet Rømer efter AaB-remis: Vi fortjente mere end ét point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

André Rømer kom igen på tavlen for Randers FC, men han var brandærgerlig over, at kronjyderne ikke fik alle tre point mod AaB søndag eftermiddag.

Randers: I en underholdende kamp fik Randers FC søndag eftermiddag 2-2 mod AaB.

André Rømer vendte kampen på hovedet med en flot scoring i første halvleg, men gæsterne fik udlignet efter pausen.

Derfor var det en meget skuffet målscorer, der mødte pressen efter kampen.

- Jeg står med en rigtig ærgerlig følelse lige nu. Jeg synes uden tvivl, vi fortjente mere i dag. Vi havde et hav af chancer, og så gav vi dem to dumme mål, så det var vores egen skyld, at det endte sådan. Alt i alt spillede vi dog en rigtig god kamp, sagde André Rømer efter slutfløjtet.

- Det er nok en af de kampe i sæsonen, hvor vi har skabt flest chancer, men til gengæld har vi set bedre ud defensivt i andre kampe. Derudover synes jeg også til tider, at AaB var for meget på bolden, så der er stadig plads til forbedringer.

André Rømer satte AaB i gang ti minutter inde i opgøret. Midtbanespilleren lavede en dårlig aflevering, og få sekunder senere lå bolden i nettet bag Patrik Carlgren. I anden halvleg udlignede nordjyderne også efter et boldtab. De åbenlyse fejl irriterede derfor André Rømer gevaldigt.

- Det var nogle rigtige dumme mål. På det første lavede jeg et håbløst boldtab, hvorefter de hurtigt straffede os. Den tager jeg fuldstændig på min kappe. På det andet mål var det også efter et dumt boldtab, så det var utrolig ærgerligt. Vi skal helt klart arbejde på at minimere de store fejl, men det har vi heldigvis været langt bedre til i de fleste kampe i denne sæson, fortalte André Rømer.

Godkendt sæsonstart

André Rømer har spillet samtlige kampe for Randers FC, siden han kom til få dage inden anden spillerunde mod AC Horsens.

Spillerne går nu på landsholdspause, og med det uafgjorte resultat har Randers FC ti point efter de otte første spillerunder.

Ifølge André Rømer er det godkendt, selvom det godt kunne været blevet til endnu mere.

- Alt i alt er det gået okay. Vi burde have fået mere i dag, og det samme gør sig gældende i et par andre kampe. Havde det været 12 point efter i dag, så havde jeg været rigtig godt tilfreds. Vi kan godt sætte et flueben ved, at det er en godkendt sæsonstart, men så heller ikke meget mere end det, lød det.

André Rømer 1-1-scoring mod AaB var midtbanespillerens tredje sæsonscoring, og han er dermed kronjydernes topscorer i Superligaen på nuværende tidspunkt.

- Målmæssigt er det gået bedre end forventet, men som sagt havde jeg håbet på lidt flere point. I forhold til spillet arbejder jeg stadig lidt med relationer og at få vendt spillet noget mere. Det blev bedre i dag, men der skal stadig bygges endnu mere på. Det går dog i den rigtige retning for mig og holdet, sluttede André Rømer.

Randers FC spiller først i Superligaen igen den 15. september mod FC Nordsjælland.

Aaquist er enig med Rømer. Se videoen her.

Skuffet Rømer efter AaB-remis: Vi fortjente mere end ét point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce