Skulderskadet Marxen: Jeg er klar til at bide smerterne i mig

Erik Marxen slog sin skulder i nederlaget mod FC Midtjylland, men forsvarsspilleren har ikke tænkt sig at kigge på fra tribunen i efterårets sidste to kampe. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Skulderskadet Marxen: Jeg er klar til at bide smerterne i mig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FCs Erik Marxen mødte pressen med en indpakket skulder efter søndagens nederlag mod FC Midtjylland. Forsvareren landede uheldigt ned i græsset efter en duel, men han fastslår, at han kommer til at strække sig langt for at være til rådighed i efterårets sidste to kampe.

Randers: Erik Marxen spillede hele kampen i søndagens nederlag mod FC Midtjylland på trods af, at han slog sin højre skulder efter en duel med gæsternes Frank Onyeka med ti minutter tilbage af opgøret.

Forsvarsspilleren mødte efter kampen pressen med en oppustelig skulderbeskytter, der både køler og danner kompression, men han fortæller til Randers Amtsavis, at han forventer at være klar til efterårets to sidste kampe mod oprykkerne fra Vendsyssel og Vejle.

- Der er altid en risiko, men med de fremskridt, der har været på kort tid, så tror jeg ikke, kampene er i færre. Hvis jeg får at vide, at jeg ikke kan forværre noget, så melder jeg mig klar. Der er kun to kampe tilbage inden en lang pause, så jeg er klar til at bide smerterne mig - det er hverken første eller sidste gang, lyder det fra Erik Marxen.

Bank til ledkapslen

Han var ikke i tvivl om, at skulderen fik et ordentlig tryk mod græsset, men han endte alligevel med at spille opgøret til ende.

- Jeg tænkte, at der godt kunne være sket et eller andet, men adrenalinen kørte, og jeg var varm, så det gjorde egentlig ikke voldsomt ondt i kampen. Den hang lidt ned ad siden, men jeg følte ikke, at den var i en uvant position i forhold til at være ude af led. Min ledkapsel har fået lidt tæv, men det er umiddelbart ikke alvorligt, og derfor handler det om, at smerterne skal være udholdelige, fortæller Erik Marxen, der ikke fik meget sammenhængende søvn natten til mandag.

Mandagens træning foregik på en kondicykel for den 28-årige forsvarsspiller, men sundhedsstaben mener ikke at kravebenet er beskadiget, ligesom der heller ikke er tegn på andet alarmerende i skulderregionen.

- Vi ser tiden lidt an. Nu har vi fri i dag (tirsdag, red.), og så er det planen, at jeg spiller videre i den her uge, hvis jeg kan holde smerterne ud. Men det regner jeg med, fortæller Erik Marxen.

Randers FC møder Vendsyssel i Hjørring på søndag, inden efteråret afsluttes med en hjemmekamp 15. december mod Vejle Boldklub.

Skulderskadet Marxen: Jeg er klar til at bide smerterne i mig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce