Slut med BioNutria: Randers FC's hjemmebane får nyt navn

Arkivfoto: Lars Rasborg

Slut med BioNutria: Randers FC's hjemmebane får nyt navn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I tre år har Randers FC's hjemmebane heddet BioNutria Park, men nu oplyser klubben på deres hjemmeside, at fodboldstadionet i Randers skal have nyt navn i efteråret. Der er endnu ikke fundet en ny stadionsponsor.

Randers: Gødningsvirksomheden BioNutria har lagt navn til Randers FC's hjemmebane de seneste tre år, men senest når kalenderen viser november, skal Randers FC's spillere ikke længere løbe ind på BioNutria Park Randers.

Virksomheden føler, at de har fået deres forventede mål opfyldt gennem deres treårige sponsorat.

- Målet med sponsoratet er nået. Vi ville udbrede kendskabet til vores virksomhed, og det er lykkedes. Der er vel ikke mange såvel lokalt som nationalt, der nu ikke kender BioNutrias navn. Det har været interessant at have sit firmanavn på et meget omtalt sted, og vi er meget glade for det samarbejde, vi har haft med Randers FC i de sidste tre år, siger BioNutrias direktør og indehaver Ove Andersen til Randers FC's hjemmeside.

Randers FC skal derfor på jagt efter en ny stadionsponsor, som vil lægge navn og kapital til at pryde fodboldstadionets facade.

- Vi har været virkelig glade for samarbejdet med BioNutria, som har fået deres navn ud til en hel del mennesker i hele landet. Et stadionsponsorat er en helt speciel måde at få eksponering og omtale på, så vi håber, at der er nogen derude, der ser potentiale i lige præcis det produkt. Vi er i fuld gang med at lokalisere eventuelle samarbejdspartnere, men hører selvfølgelig gerne fra interesserede og nysgerrige personer, som kunne se sig selv i et sådant samarbejde, fortæller Salg- og marketingschef Morten Hørby Andersen.

Stadionet hed i udgangspunktet blot Randers Stadion, men siden har forskellige virksomheder købt sig ind som stadionsponsorer. Hjemmebanen har heddet Essex Park Randers, AutoC Park Randers og altså senest BioNutria Park Randers.

Slut med BioNutria: Randers FC's hjemmebane får nyt navn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce