Søren P: Kadrii er stadig en mulighed

Randers FC har ikke opgivet håbet om, at Bashkim Kadrii kan fortsætte i klubben efter sommerpausen. ArkivFoto: Anders Kjærbye/Scanpix

Søren P: Kadrii er stadig en mulighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bashkim Kadriis lejeaftale med Randers FC udløber ved udgangen af juni, men klubbens sportsdirektør, Søren Pedersen, åbner nu en dør på klem for, at den offensive profil kan blive i Kronjylland.

Randers: Syv mål og 11 assists i 26 Superligakampe taler for sig selv.

Bashkim Kadrii har været en kæmpe profil i Randers FC i den forgangne sæson, hvor han har været udlejet fra FC København, men om en måned udløber lejekontrakten.

Men ifølge sportsdirektør i Randers FC, Søren Pedersen, betyder det ikke nødvendigvis, at klubbens kommende cheftræner, Thomas Thomasberg, ikke får glæde af den 26-årige offensivspiller.

- Vi er ikke så meget klogere endnu, men vi vil rigtig gerne indgå en kontrakt med Bashkim. Han har et ønske om at komme til udlandet, men kommer den mulighed ikke, så er vi bestemt stadig inde i billedet, siger Søren Pedersen.

- Han har været glad for at være her. Og hvis det ikke bliver en udenlandsk klub, så kan han også godt se sig selv fortsætte her. Vi har sparket gang i hans karriere igen, og vi kan også blive et springbræt til en udenlandsk klub på et senere tidspunkt, fortæller han.

Sammen med Saba Lobjanidze har Bashkim Kadrii været randrusianernes altoverskyggende offensive omdrejningspunkt. En offensiv motor, som Søren Pedersen garanterer en afløser for, hvis det ikke lykkedes at indgå en kontrakt med Kadrii.

- Der kommer en erstatning, hvis han skal videre, og vi er også i gang med at kigge på muligheder. Vi vil gerne være forberedte, men det betyder ikke, at vi ikke har et håb om, at Bashkim også spiller hos os efter sommerferien, siger den nyligt tiltrådte sportsdirektør.

Kvalitet koster penge

Bashkim Kadriis kontrakt med FC København udløber ved årsskiftet, men selv hvis københavnerne vil lade ham gå uden en transfersum denne sommer, må det formodes, at han vil tage en klækkelig bid af lønkagen i sin kommende klub.

- Økonomien må vi ind og vurdere, hvis vi kommer så langt. Han har gjort det rigtig godt, og det har selvfølgelig en pris, siger Søren Pedersen.

På trods af at Bashkim Kadriis underskrift ligger i FC København, så forudser Søren Pedersen ikke, at han vender tilbage til hovedstadsklubben. Den største forhindring ligger i, hvis en udenlandsk klub melder sig på banen.

- Hvis han bliver tilbudt en kontrakt i en udenlandsk klub, så giver det sig selv. Det kan vi ikke matche økonomisk, men så må vi være glade og stolte af, at vi har sendt endnu en spiller til en fin kontrakt i udlandet, siger Søren Pedersen.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Bashkim Kadrii, som sammen med resten af Randers FC-mandskabet er gået på sommerferie.

Søren P: Kadrii er stadig en mulighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce