Søren P. forsøgte: Der var ikke økonomi til at hente Brock-Madsen hjem

Nicolai Brock-Madsen leverede 19 mål for Randers FC, inden han i sommeren 2015 blev solgt til Birmingham. Arkivfoto: Lars Rasborg

Søren P. forsøgte: Der var ikke økonomi til at hente Brock-Madsen hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandag formiddag blev Nicolai Brock-Madsen præsenteret på en kontrakt i AC Horsens, der løber til udgangen af sæsonen. Sportsdirektør i Randers FC, Søren Pedersen, forsøgte at hente angriberen hjem til Viborgvej, men der var ikke økonomi til en aftale med Randers-drengen.

Randers: I sommeren 2015 sagde Nicolai Brock-Madsen farvel i Randers FC efter 108 optrædener og 19 mål for klubben.

Destinationen hed Birmingham, men aftalen med den engelske Championship-klub er langt fra gået som håbet for den 26-årige angriber, der i december måned endte med at få ophævet kontrakten i klubben.

I de seneste år er det blevet til lejeophold i både hollandsk, polsk og skotsk fodbold, men nu er han tilbage i Danmark, hvor han mandag blev præsenteret i AC Horsens på en aftale til udgangen af sæsonen.

- Jeg er rigtig glad for aftalen med AC Horsens, og jeg ser meget frem til at træne med holdet og spille kampe igen. Der var flere interesserede klubber, men jeg havde en god snak med Bo (Henriksen, red.), der gav mig den rigtige følelse, og skiftet til AC Horsens bliver godt for min udvikling. Min ambition er at gøre det godt for holdet og score mål og så komme til udlandet igen på et tidspunkt, hvis den rigtige klub kommer, fortæller Nicolai Brock-Madsen, der fik sin fodboldopdragelse i Helsted Fremad IF, til sin nye klubs hjemmeside.

Ikke økonomisk muligt

Ifølge Randers FC's sportsdirektør, Søren Pedersen, forsøgte klubben at hente Brock-Madsen hjem til Randers, hvor han repræsenterede Superliga-holdet fra 2012 til 2015, men økonomi kom i vejen.

- Han er ikke havnet i Randers FC, fordi vi allerede har fem angribere i truppen, og i den forbindelse er der også noget økonomi, som sætter begrænsninger. Der er ingen tvivl om, at Nicolai (Brock-Madsen, red.) er en Randers-dreng, og vi vil gerne have ham tilbage, men det har ikke været muligt i den her omgang, fortæller Søren Pedersen, der fastslår, at klubben har været i dialog med angriberen.

Men AC Horsens har vel ikke et større budget, end I har?

- Det tror jeg faktisk, at de har, men vi er også forpligtet til at holde vores eksisterende aftaler i truppen, og dem er vi også fint tilfredse med. Det er en kort aftale, han har lavet med Horsens, så det kan jo være, at det bliver muligt på et senere tidspunkt, lyder det fra Søren Pedersen, der ikke lægger skjul på, at de holder et vågent øje med angriberen, der fik sin debut i Randers FC-trøjen i sommeren 2010, hvor han scorede i en Europa Leauge-kvalifikationskamp mod Dudelange fra Luxembourg.

Stærkere i fremtiden

Over de sidste 20 måneder er det kun blevet til 657 kampminutter for Nicolai Brock-Madsen, som har pendlet rundt på lejeophold til St. Mirren i Skotland, Cracovia Kraków i Polen og hollandske PEC Zwolle.

Kun i sidstnævnte blev det til kontinuerligt spilletid i foråret 2017, hvor han kvitterede med syv scoringer.

- Jeg tror, at Nicolai (Brock-Madsen, red.) ville kunne forstærke vores angreb på en lidt længere bane, men han har ikke spillet ret mange kampe de sidste to år, så det er ikke en spiller, der vender tilbage til Superligaen i kampform. Jeg tror, at det kommer til at tage noget tid for ham at vende tilbage til sit høje niveau, men han skal nok komme tilbage, fortæller Søren Pedersen.

Er du ærgerlig over, at det ikke var muligt for jer at hente ham tilbage nu?

- Jeg vil altid gerne have ham tilbage, og det måtte også meget gerne have været nu, men det skal heller ikke være for enhver pris. Jeg tror, han er stærkere på et senere tidspunkt.

Søren P. forsøgte: Der var ikke økonomi til at hente Brock-Madsen hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce