Søren P. om klubbens angriberjagt: Vi skal ikke bare gøre noget, vi skal gøre det rigtige

Hjemvendte Emil Riis har vist målnæse med to scoringer i testkampene for Randers FC. Arkivfoto: Annelene Petersen

Søren P. om klubbens angriberjagt: Vi skal ikke bare gøre noget, vi skal gøre det rigtige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC er fortsat på markedet efter en erstatning for Bashkim Kadrii, og sportsdirektør, Søren Pedersen, vil ikke sætte en deadline på angriberjagten, selvom sæsonen begynder om få dage. Klubben kigger efter flere forskellige angrebstyper.

Randers: Tidligere på ugen præsenterede Randers FC Patrik Carlgren til at vogte målet, men i den anden ende, er hullet efter Bashkim Kadrii endnu ikke tilstrækkeligt udfyldt.

20-årige Emil Riis er vendt hjem til Kronjylland efter tre år i engelske Derby, men klubben har for længst meldt ud, at der skal mere ind, da svenske Mikael Boman er på skadeslisten.

Spørgsmålet er, hvornår en ny målnæse indfinder så på Viborgvej? På mandag indleder randrusianerne Superliga-sæsonen mod Brøndby, men sportsdirektør, Søren Pedersen, arbejder ikke ud fra premieren som en deadline for angriberjagten.

- Jeg har ikke en deadline. Hvis du spørger i Horsens, Vendsyssel, Hobro med flere, som vi kan sammenligne os selv med, så står de med samme udfordring. Kan vi få det rigtige ind til på mandag, er det optimalt, men kan vi ikke, så må vi få det så hurtigt som muligt, siger Søren Pedersen.

Men kan du forstå, hvis folk begynder at være skeptiske over, at der med så få dage til sæsonstart stadig mangler en angriber?

- Jeg kan sagtens forstå, at folk mener, at vi ser tynde ud i angrebet, men jeg vil gøre meget for, at vi får den rigtige ind. Vi har lagt en strategi, som vi følger, og for os er det vigtigt, at vi gør det rigtige og ikke bare gør noget, siger Søren Pedersen.

Forskellige typer i spil

Med syv mål og ti assist fungerede Bashkim Kadrii fremragende i rummet mellem den forreste angriber og midtbanen i den forgangne sæson, men ifølge sportsdirektøren kan det blive en anden type, som skal skabe succes til Randers FC i den kommende sæson.

- Vi kigger efter flere forskellige typer til angrebet. Vi havde succes med en type som Bashkim, der er god i mellemrummene, assistspillet og med bolden. Men det kan også være en hurtig spiller, som søger dybden, eller en mere stationær angriber, som er god til at holde i bolden. Vi kan ikke frit vælge, og derfor må vi tilpasse holdet efter de spillere, som ender med at være i truppen, siger Søren Pedersen, der pointerer, at kantpositionerne også er et fokuspunkt i transferligningen.

- Jeg synes, at vi er dækket rimelig ind på en centrale midtbane i form af Poulsen, Lauenborg og Allansson, og derfor er det primært supplement til kanterne, som vi også kigger efter, lyder det fra sportsdirektøren.

I den aktuelle superligatrup er der kun hjemvendte Emil Riis, 18-årige Marcus Mølvadgaard, og skadede Mikael Boman, som er fuldbyrdede angribere. Dertil er der Kasper Høgh, som også er inde omkring truppen, og Søren Pedersen erkender, at byrden ikke står mål med forventningerne til den unge duo i front.

- Jeg synes, at vi har nogle rigtig dygtige unge angribere, men selvfølgelig skal vi have tilført noget, når Boman også er ude med skade. Vi kan ikke forvente, at så unge spillere kan bære byrden selv. Det er et stort ansvar, fortæller sportsdirektøren.

Men er du tryk ved at indlede Superliga-sæsonen med så unge angribere?

- Jeg vil gerne have tilført noget inden, men uanset om der kommer en eller ej, så skal vi nok få stillet et slagkraftigt hold mod Brøndby, slutter Søren Pedersen.

Randers FC indleder sæsonen på hjemmebane mod sidste års sølvvindere fra Brøndby den 16. juli.

Søren P. om klubbens angriberjagt: Vi skal ikke bare gøre noget, vi skal gøre det rigtige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce