Sportsdirektør satser stadig på Poulsen-forlængelse

Søren Pedersen forventer, at anfører Nicolai Poulsen sætter sin underskrift på en ny aftale inden længe. Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix

Sportsdirektør satser stadig på Poulsen-forlængelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC-sportsdirektør forventer, at der falder en aftale om forlængelse på plads med anfører Nicolai Poulsen. Til gengæld spår han ikke stor transferaktivitet over Viborgvej i det igangværende transfervindue, hvor kun Jannik Skov Hansen i udgangspunktet bliver forsøgt afskibet.

Randers: Björn Kopplin er kommet til Randes FC fra Brøndby. Mikkel Kallesøe har forlænget sin aftale til sommeren 2023. Og i forlængelse af årets første træning præsenterede klubben nuværende Horsens-anfører, Mathias Nielsen, på en treårig aftale med tiltrædelse til sommer.

Ifølge sportsdirektør i Randers FC, Søren Pedersen, mangler han nu blot en underskrift fra Nicolai Poulsen for at være i mål med vinterens transfervindue. Blot to dage efter åbningen.

- Vi arbejder lige nu med Nicolai Poulsen, som vi håber, at vi kan få lukket inden så længe, men ellers skal folk ikke forvente, at der kommer til at ske ret meget mere, fortæller Søren Pedersen.

Med andre ord forventer du, at en forlængelse med Nicolai Poulsen bliver den eneste forestående aktivitet?

- Så synes jeg i hvert fald, at vi har en rigtig fornuftig trup til foråret, og så kommer der kun til at ske yderligere, hvis nogle bliver solgt, fortæller Søren Pedersen.

Nicolai Poulsen var ikke tilfreds med klubbens indledende udspil om forlængelse, men Søren Pedersen har alligevel en god følelse omkring forlængelse af samarbejdet.

- Jeg er ret sikker på, at han også er Randers FC-spiller efter sommerferien, siger sportsdirektøren.

Ingen konkrete tilbud

Saba Lobjanidze har først kontraktudløb i sommeren 2020, men med ti mål i overlevelsesforåret under Rasmus Bertelsen har han skabt vedvarende interesse fra andre klubber.

Søren Pedersen forventer dog, at den georgiske hurtigløber som minimum bliver ind til sommer.

- Han er en vigtig spiller for os, så buddet skal være det rigtige, hvis vi skal acceptere det. Jeg tænker, at det mest sandsynlige er, at han spiller et godt forår i Randers FC, og så kan han komme videre til sommer.

Har du en plan klar, hvis han mod forventning ryger i næste uge?

- Hvis han ryger nu her, så skal vi have en direkte erstatning med nogenlunde tilsvarende kvaliteter. Vi har nogle spillere klar, som kan udfylde den rolle. Det er selvfølgelig ikke noget, vi er langt med, men vi er klar, hvis der sker noget, siger Søren Pedersen.

Ingen rolle i Randers FC

Ske noget, kan der meget vel gøre med Jannik Skov Hansen, der ikke var med til årets første træning.

Det var Michael Gravgaard, der for et år siden tilknyttede offensivspilleren til Randers FC, der har udløb til sommer, men siden er det kun blevet til 14 Superliga-minutter og adskillige skader.

- Jannik er stadig skadet, og vi har givet grønt lys til, at han får noget behandling i København. Jeg ser ikke, at han får en rolle i Randers FC i det her forår, og derfor er vi selvfølgelig også interesseret i at finde en løsning på, at han kan finde noget andet her i januar, siger Søren Pedersen.

Sportsdirektør satser stadig på Poulsen-forlængelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce