Tæt på sensationelt exit: Randers FC videre i pokalen efter straffedrama

Randers FC var på randen af exit i pokalturneringen, men kronjyderne gik videre efter straffespark. Arkivfoto: NORDE ERNST VAN/Scanpix 2018

Tæt på sensationelt exit: Randers FC videre i pokalen efter straffedrama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der skulle 120 minutter og straffesparkskonkurrence til, før Randers FC formåede at slå Næsby ud af pokalturneringen.

Næsby: Pokalturneringen fra sin charmerende side.

Det var 651 tilskuere vidne til tirsdag aften på Næsby Stadion, hvor Randers FC skulle spille imod den fynske klub, der huserer i Danmarksserien.

Efter ordinær tid stod der 1-1 på måltavlen, og da Randers FC ikke fik scoret i forlænget spilletid måtte de i straffesparkskonkurrence. Her var kronjyderne sikre, og med to redninger fra Frederik Due gik favoritterne videre til tredje runde af pokalturneringen.

Thomas Thomasberg havde valgt at ryste posen gevaldigt i forhold til seneste Superligakamp mod AaB.

I målet fik Frederik Due chancen, og i forsvaret var der blevet plads til Tobias Damsgaard, Kasper Enghardt og debutanten Simon Graves Jensen.

På midtbanen var der spilletid til Joel Allansson, Frederik Lauenborg og Andreas Bruhn.

Helt fremme var Marvin Egho og Mikael Boman foretrukket. Sidstnævnte havde comeback på ligaholdet for første gang siden april måned.

De første ti minutter af opgøret indikerede ikke den store forskel mellem de to mandskaber, og Næsby gjorde en fin figur.

Efter et kvarter gik det dog pludselig galt for de undertippede fynboer, da Mikael Boman brugte sin fysik og blev nedlagt i straffesparksfeltet.

Dommeren var ikke i tvivl og dømte prompte straffespark. Mads Aaquist eksekverede sikkert, og så var han på måltavlen i Randers FC-trøjen for første gang.

Målet blev efterfølgende en sovepude for Randers FC. Næsby begyndte for første gang at flytte spillet længere frem, og de havde to fine forsøg inden pausen.

Kampen i tal
Pokalturneringen 2. runde

Næsby - Randers FC 1-1 (2-4 efter straffespark)

Målscorere i ordinær tid: 0-1 Mads Aaquist (15') 1-1 Martin Lund Pedersen (60')

Målscorere i straffesparkskonkurrence: Pelle Weber, Emil Riis, Jeppe Hansen, Joel Allansson, Benjamin Stokke, André Rømer

Randers FC (4-4-2): Frederik Due, Tobias Damsgaard, Kasper Enghardt, Simon Graves Jensen, André Rømer, Mads Aaquist ( 78. Saba Lobjanidze), Joel Allansson, Frederik Lauenborg, Andreas Bruhn (71. Mikkel Kallesøe), Marvin Egho (104. Emil Riis), Mikael Boman (60. Benjamin Stokke)

Advarsler: Mads Aaquist (64.), Kasper Enghardt (75.), Mikkel Kallesøe (81.)

Tiskuere: 651 på Næsby Stadion

Drama til det sidste

Næsby-spillerne kom flot ud til anden halvleg.

Flere af deres offensive spillere begyndte at drive gæk med Randers FC-defensiven, og det skulle i sidste ende give pote.

Randers FC havde stadig bolden meget, men Næsby lurede på kontra.

Martin Lund Pedersen modtog bolden i venstre side, og med et hurtigt træk, kom han forbi Tobias Damsgaard. Han afsluttede efterfølgende med et knaldtørt hug forbi Frederik Due i målet, og så brød jublen ud.

Næsby var nu blot en halv time fra en sensation.

Thomas Thomasberg var tydeligvis ikke tilfreds på trænerbænken, og han sendte Mikkel Kallesøe, Benjamin Stokke og Saba Lobjanidze ind i løbet af den sidste halve time.

Næsby-spillerne begyndte at blive mere og mere trætte, og Randers FC pressede gevaldigt på.

Marvin Egho havde flere store hovedstødsmuligheder i løbet af anden halvleg, men ind ville bolden ikke forbi Andreas Kirk, der stod en fantastisk kamp i Næsby-målet.

Næsby var tæt på at blive farlige på omstillinger, men det endte 1-1 i ordinær tid.

Det gav anledning til stor jubel på tilskuerpladserne, mens højttalerne spillede musiknummeret "Det er okay" af den danske sanger Noah.

Det var langt fra okay, det Randers FC præsterede i Næsby, selvom de var tæt på at score i forlænget spilletid.

I en halvtime var det ren overlevelse for de hårdt kæmpende Næsby-spillere.

Indskifteren Saba Lobjanidze ramte blandt andet overliggeren, og Randers FC havde i det hele taget mange farlige indlæg, men den sidste skarphed manglede.

Derfor var det også fortjent, at Næsby fik muligheden for at få en oplevelse for livet via en straffesparkskonkurrence mod Superligaspillerne fra Randers FC.

Kronjyderne var dog stensikre fra 11 meters afstand.

Emil Riis, Benjamin Stokke, Joel Allansson og André Rømer scorede, og da Frederik Due snuppede to spark, endte det med videre avancement for favoritterne.

Det var Thomas Thomasberg og co. nok glade for, men selvom det ikke endte med et pinligt exit, så viste kampen, at Randers FC's reservespillere mangler niveau.

Det kan blive dyrt senere på sæsonen.

Tæt på sensationelt exit: Randers FC videre i pokalen efter straffedrama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce