Thomasberg glæder sig til AGF-møde: Der er altid ekstra power og energi

Thomas Thomasberg skal have dirigeret defensiven på plads igen, men føler sig ellers klar til ogpørene mod AGF. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Thomasberg glæder sig til AGF-møde: Der er altid ekstra power og energi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC-træneren hæfter sig ved, at offensiven tankede selvtillid mod Sønderjyske og er sikker på, at defensiven nok skal finde sig selv igen til kampene mod AGF.

Randers: Han har efterhånden været længe nok i Randers FC til at vide, at er der noget, der kan få de randrusianske fodboldfans op på den store klinge, så er det opgørene mod AGF.

Derfor glæder cheftræner Thomas Thomasberg sig ekstra over, at Randers FC formåede at slippe helskindet fra søndagens vanvidskamp mod Sønderjyske og booke billetter til semifinalerne mod AGF i Europa Playoffspillet.

På lørdag spilles den første kamp i Randers, mens der er returopgør i Aarhus søndag 26. maj.

- Der er altid ekstra energi og power i kampene mellem Randers FC og AGF, og nu spiller vi så oven i købet om adgang til finalen om en europæisk billet. Det gør det ekstra fedt, og nu skal vi have fyldt stadion på lørdag til vores sidste hjemmekamp i sæsonen. Det er en kamp, vi glæder os til, siger Thomas Thomasberg.

Historisk set har Randers FC været AGF overlegne i lokalopgørene med 14 sejre og blot seks nederlag. Men Thomas Thomasberg har noteret sig, at AGF aktuelt er inde i en god stime med syv sejre i træk i Superligaen.

- De ser lidt stærkere ud, end de plejer. De har været gode i de seneste kampe, selv om de har skiftet en del rundt. Vi kommer også i god form med blot et nederlag i de seneste otte kampe, men lad os bare sige, at AGF er noget bedre. Så må vi se, om vi kan lave en overraskelse igen, lyder det med et glimt i øjet fra Randers FC-træneren.

Offensiv forløsning

Han glæder sig over, at Randers FC i søndagens sejr på 4-3 over Sønderjyske fik gang i offensiven, som har været kritiseret i denne sæson.

- Havde det været en kamp om nedrykning, havde man som træner nok fået hjertestop. Men jeg synes rent faktisk, at det var en fed kamp. Vi ville gerne have fundet bedre løsninger i vores defensiv og forstyrret Sønderjyske noget mere. Men de bragte også mange folk foran bolden, og det forventer jeg ikke, at vi vil se på samme måde fra AGF, selv om de i særligt i Bundu, men også i Ankersen, har nogle folk, som kan noget på egen hånd. Men vores defensiv har set skarp ud i sæsonen, og det skal vi nok finde tilbage til mod AGF, siger Thomas Thomasberg.

- Og rent offensivt er jeg sikker på, at præstationen mod Sønderjyske kommer til at give os noget selvtillid. Vi har lavet for få mål i sæsonen, men nu lavede vi tre mål på dødbolde og fik Marvin Egho to gange på måltavlen. Det var jeg glad for at se, siger Randers FC-træneren.

Vinder Randers FC samlet over AGF, skal de møde et hold fra mestersskabsspillet om en plads i Europa League-kvalifikationen.

Thomasberg glæder sig til AGF-møde: Der er altid ekstra power og energi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce