Thomasberg inden Midtjylland-møde: Vi skal true deres defensiv

Thomas Thomasberg og co. skal forsøge at hente første sejr mod FC Midtjylland i over seks år. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Thomasberg inden Midtjylland-møde: Vi skal true deres defensiv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC har ikke slået FC Midtjylland siden 2012, og hvis der skal laves om på det søndag eftermiddag skal kronjyderne forsøge at angribe de forsvarende mestre.

Randers: Det er langt fra Randers FC's favoritmodstander, der venter søndag eftermiddag, når FC Midtjylland gæster Cepheus Park Randers.

Randers FC har ikke slået FC Midtjylland, siden Ronnie Schwartz og Alexander Fischer sikrede kronjyderne en 2-1-sejr i november 2012.

Thomas Thomasberg erkender da også, at det bliver en vanskelig opgave.

- Der er ingen tvivl om, at det bliver en svær kamp. Vi har en ekstremt dårlig statistik mod FC Midtjylland. Vi forbereder os selvfølgelig på at lave en overraskelse, og hvis det skal ske, så er der en masse ting, der skal lykkes og helst ingenting, der må gå galt, siger Thomas Thomasberg og fortsætter:

- Der er ikke mange, der har en god statistik mod FC Midtjylland, men der er heller ikke mange, der har en så dårlig som vores statistik mod dem. En gang imellem er der bare nogle hold, man har det svært mod, og det er lidt ligesom vores gode statistik mod AGF. Her spiller det mentale helt sikkert ind, men der er ingen tvivl om, at FC Midtjylland bare har et rigtig godt hold.

Selvom statistikkerne peger mod en sejr til gæsterne fra Herning, mener Thomas Thomasberg, at det et hold, der godt kan trues.

- Det handler om, at vi skal forsøge at true med vores offensiv, for jeg ser nogle huller hos dem rent defensivt. De har tre offensive folk fremme, der ikke hjælper så meget til i forsvaret, så vi skal forsøge at finde en god balance, hvor vi tør at angribe uden at give plads i vores egen ende. Det må ikke blive en forsvarskamp, så vi skal helt sikkert angribe dem, fastslår han.

Ny træner - samme stil

I starten af oktober måned søgte FC Midtjyllands daværende cheftræner Jess Thorup nye udfordringer i Gent i belgisk fodbold.

Manden, der var med til at sikre FC Midtjyllands andet danske mesterskab, var pludselig væk, og der skulle derfor findes en erstatning.

Valget faldt på et ukendt navn i form af klubbens U19-træner Kenneth Andersen.

Han har fået en fin start som Superligatræner, og han og FC Midtjylland ligger blot tre point efter førerholdet FC København.

Thomas Thomasberg har set et FC Midtjylland-hold, der minder meget om det, som da Jess Thorup var cheftræner.

- De kommer med meget af det samme som tidligere. Den eneste store forskel jeg ser, er hvis Evander spiller på midtbanen i stedet for Tim Sparv. Det er to helt forskellige spiltyper, hvor Evander er meget mere offensiv end Tim Sparv. Udover det er det i grove træk den samme spillestil, siger Thomas Thomasberg.

Kampen fløjtes i gang klokken 14.00.

Thomasberg inden Midtjylland-møde: Vi skal true deres defensiv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce