Thomasberg vil udbygge god statistik mod AGF

Thomas Thomasberg håber, at håneretten fortsat vil være hos Randers FC efter søndagens lokalopgør mod AGF. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Thomasberg vil udbygge god statistik mod AGF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC-lejren er optimistisk inden lokalopgøret mod AGF, hvor kronjyderne skal forsøge at fortsætte den gode stime mod David Nielsens tropper.

Randers: Sæsonens andet lokalopgør mod AGF står for døren.

Denne gang skal Randers FC forsøge at drille de hvide i deres egen hule på Ceres Park.

Selvom Randers FC ikke har vundet en fodboldkamp i lang tid, så var der optimisme at spore hos kronjyderne ved lørdagens træning frem mod opgøret.

Cheftræner Thomas Thomasberg mener da også, at der er grund til at være optimistisk inden søndagens brag.

Randers FC har nemlig ikke tabt til AGF siden den 2. august 2015.

- Vi ser utrolig meget frem kampen. Det er lokalopgør, og vi har en rigtig god statistik mod AGF. Nu har jeg heldigvis været med en del år tilbage, og jeg synes også, vi gjorde det godt i det første opgør i denne sæson. Derfor er der ikke andet end grund til at glæde os, og vi tror på, at kan få noget brugbart med fra kampen, siger Thomas Thomasberg.

- Det er da klart, at vi snart skal have sejre igen, og jeg ser gode muligheder i denne kamp. Vi skal fokusere på os selv, men det er jo meget tydeligt, at en sejr rykker meget i tabellen i øjeblikket. Der er ingen tvivl om, at det ville være ekstra rart mod AGF, for der står altid lidt mere på spil. Især er det vigtigt for fansene, at vi har håneretten, og det har jeg det også godt med. Det er jo rart, at selvom vi er lillebror, så har vi på resultatsiden vist os som de stærkeste i de sidste mange år.

Kort om kampen
AGF - Randers FC

15. spillerunde i Superligaen

Kickoff: 4. november klokken 16.30

Dommer: Jens Maae

TV: Canal 9

Forventet startopstilling: Patrik Carlgren, Johnny Thomsen, Kasper Enghardt, Jonas Bager, Erik Marxen, Mikkel Kallesøe, André Rømer, Nicolai Poulsen, Saba Lobjanidze, Marvin Egho, Benjamin Stokke

Skader: Jannik Skov Hansen, Marcus Mølvadgaard, Frederik Lauenborg, Mads Aaquist (tvivlsom), Kevin Conboy (tvivlsom)

Skal lukke i

Thomas Thomasberg tror, at Randers FC's gode stime mod AGF er et udtryk for, at kronjyderne gerne vil vise, at der ikke er stor forskel på de to hold.

- Vores spillere vil meget gerne modbevise, at vi er de små i forhold til AGF. Så skal man også huske på, at der altid er et stort pres på AGF, og det er der nok endnu mere i de her lokalopgør, fordi de skal vise, de er bedre end os. Jeg synes, vi har været kloge og dygtige, når vi har mødt dem. Det viser også, at der ikke er en markant stor forskel på de to hold, og selvom de har et større budget, så kan vi sagtens slå dem, fordi vi kommer med lidt ekstra procenter. Det forventer jeg, vi vil se igen, siger han.

Randers FC har tidligere været kendt for at være solide i defensiven, men det har været svært for kronjyderne at holde modstanderne fra at score i de sidste mange kampe.

- Vi skal altid have fokus på at lukke i og forsvare godt. Men hvis man kigger på kampen mod Esbjerg, så var det egentlig over hele linjen, den var gal i begyndelsen. Vi skal komme bedre ud til kampen, for vi må erkende, at de første 25 minutter var meget dårlige, mens det blev bedre efterfølgende, men der var det bare for sent, fortæller Thomas Thomasberg.

Kampen fløjtes i gang i dag klokken 16.30 på Ceres Park.

Thomasberg vil udbygge god statistik mod AGF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce