Thomsen revser holdets start: Det er utilgiveligt

Johnny Thomsen havde svært ved at forklare hjemmeholdets haltende indledning mod FC Nordsjælland. Han konstaterede blot, at det fortsat skal være et fokuspunkt. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Thomsen revser holdets start: Det er utilgiveligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Johnny Thomsen var langt fra tilfreds med Randers FC's indledning af 1-1-kampen mod FC Nordsjælland, hvor Andreas Skov Olsen bragte gæsterne foran efter blot tre minutter.

Randers: Randers FC skulle ud og bygge videre på en god præstation mod AGF i søndagens hjemmekamp mod FC Nordsjælland, men allerede efter tre minutter bragte gæsterne sig foran, og hjemmeholdets indledning var langt fra tilfredsstillende ifølge Johnny Thomsen.

- Det var unødvendigt. Vi halsede efter i flere situationer, og følelsen var vel også, at vi ikke rigtig kom ud til kampen. Vi havde ellers fokus på at komme godt ud, og derfor er det også utilgiveligt. Jeg har svært ved at svare præcist på, hvorfor det sker, men jeg kan konkludere, at vi skal have endnu mere fokus på at komme godt fra land. Måske er der en på holdet, som lige skal starte ud med en hård tackling, så der kan komme noget tænding på, lød det fra Johnny Thomsen, der var manden med oplægget til Benjamin Stokkes udligning få minutter efter pausen.

Mere i kampen

Det endte med et point til hver, men højrebacken følte, at der skulle have været mere i kampen.

- Vi er ærgerlige over, at vi ikke får sejren. Jeg har lige set statistikker fra kampen, og vi overmatcher dem både i afslutninger og dødbolde. Der var mere end et point i dag, men omvendt må vi også kigge indad og sige, at vi startede alt for svagt, sagde Johnny Thomsen, som konstaterede, at holdet ikke havde fået skarpheden med hjem i bussen fra Aarhus.

- Mod AGF var vi skarpe på vores chancer, men det var vi ikke i dag. Vi havde chancer til at score flere mål end i sidste weekend, men sådan er fodbold. Nogle kampe skal man bare bruge flere chancer, og sådan var det i dag. Jeg hæfter mig ved, at vi kom tilbage efter at have været bagud. Det synes jeg nogle gange, vi har haft svært ved i min tid i klubben.

Stor jævnbyrdighed

Randers FC har dermed stadig ikke sat to sejre sammen på stribe i denne sæson, men det problem er holdet ikke ene om ifølge Johnny Thomsen.

- Kun få hold har vundet to kampe i træk i den her sæson. Der er to hold, som er dygtigere end alle andre, men resten er meget jævnbyrdige, og det resulterer i uafgjorte resultater. Jeg kan ikke huske, at Superligaen har været så tæt som nu, og derfor er det ikke bare lige til at vinde to kampe i træk, sluttede Johnny Thomsen.

Thomsen revser holdets start: Det er utilgiveligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce