To røde kort og første pointtab til U19-drengene

Arkivfoto

To røde kort og første pointtab til U19-drengene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers: På papiret lignede det en formsag for Randers Freja FC at fortsætte sejrsstimen i lørdagens opgør imod bundholdet fra Hvidovre, men holdene endte med at dele pointene.

- Vi mødte dem i en træningskamp inden sæsonen, og de kom med det forventede. De bragte gejst, vilje, energi og en masse hårdhed i duellerne. Desværre spillede vi kun 45 godkendte minutter, og så kan man ikke forvente at vinde, sagde cheftræner for Randers Freja FC Per Sørensen.

Gæsterne bragte sig foran et kvarter inde i kampen, og det var et hjemmehold, der bøvlede med at organisere presspillet og ifølge cheftræneren manglede udtryk.

- Vi var for dårlige i spillet uden bolden, og det blev heller ikke til meget sammenhængende på den sidste tredjedel, lød det fra cheftræneren, der forsøgte at ændre på tingene i pausen.

Mikkel Dongsted og Mathias Ibsen erstattede Mads Sørensen og Tobias Klysner i et håb om at true gæsterne bag deres backs.

- Vi kom frem til nogle store muligheder i anden halvleg efter vores udligning på straffespark. Vi følte, at vi tabte to point, selvom Hvidovre også kom frem til et par fine muligheder, sagde Per Sørensen.

Begge hold sluttede med ti mand på banen efter en anden halvleg, som bød på mange hårde dueller og fem gule kort til gæsterne.

For Randers Freja FC var det Benjamin Zjajo, der måtte forlade banen efter 85 minutter med et rødt kort.

- Det var en duel, hvor modstanderen sparkede ud efter Benjamin, og så vendte han sig om og gav ham to hænder i brystet. Han var frygtelig ked af det, men det må han lære af. Vi frygtede, at det skulle blive en hårdt spillet kamp, og det blev det. Jeg håbede, at vi havde mere is maven, men det må vi også lære af som hold, sluttede Per Sørensen.

To røde kort og første pointtab til U19-drengene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce