To scoringer efter pausen sender Randers FC i top 6

André Rømer lavede en flot assist til Randers FC's 2-0-scoring mod Vejle Boldklub. Foto: Henning Bagger Ritzau/Scanpix

To scoringer efter pausen sender Randers FC i top 6

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC afgjorde tingene efter pausen i efterårets sidste kamp mod Vejle Boldklub. 2-0-sejren betyder, at kronjyderne rykker op på femtepladsen i Superligaen.

Randers: Randers FC sluttede efteråret af med manér, da de slog Vejle Boldklub med 2-0, og dermed spillede de sig på en øjeblikkelig femteplads i Superligaen.

Kronjyderne startede opgøret med at presse vejlenserne højt oppe på deres banehalvdel.

Det gav blandt andet en fin skudmulighed til Mads Aaquist, ligesom Marvin Egho havde bolden i nettet efter fem minutter, men dommeren annullerede for offside.

Hjemmeholdet sad på det meste af spillet i det første kvarter, men det var alligevel gæsterne, der fik kampens første store chance. Angriberen Adam Jakobsen blev spillet i dybden og fik afsluttet fladt, men Patrik Carlgren fandt en god parade frem.

Samme Adam Jakobsen var på spil igen ti minutter senere, hvor han fik en friløber. I stedet for at afslutte mod mål valgte han at aflevere på tværs, hvor Kasper Enghardt fik reddet den farlige situation.

I den anden ende fik Randers FC en lignende mulighed, da Marvin Egho spillede Stokke fri, men Vejle-forsvaret fik reddet i sidste øjeblik, og chancen løb derfor ud i sandet.

Thomas Thomasbergs tropper fik første halvlegs sidste mulighed, da Saba Lobjanidze trak ind i banen og fik en god skudmulighed, men afslutningen sejlede over mål.

Dermed var Randers FC 45 minutter fra at spille deres første 0-0-kamp i sæsonen.

Top 6

Anden halvleg var kun tre minutter gammel, da Randers FC endelig kunne juble.

I et kontraangreb kom Mads Aaquist i en god position, og han spillede Marvin Egho helt fri foran mål, og østrigeren svigtede ikke.

Få øjeblikke senere blev Mads Aaquist belønnet, da han blev spillet fri foran mål af André Rømer, og med en kølig afslutning sendte han Randers FC på sejrskurs.

Vejle forsøgte at svare igen på et farligt frispark efter en times spil, men Patrik Carlgren var endnu en gang sikker i målet.

Randers FC var ovenpå i denne periode, og André Rømer havde bolden i nettet, men Marvin Egho, der lagde op til midtbanespilleren blev vinket offside.

Vejle Boldklub havde mange skader til kampen, og derfor havde de ikke meget at kunne sætte ind fra bænken, selvom de skulle jagte Randers FC's føring.

Kronjyderne var da også i total kontrol i kampens sidste halve time, hvor der ikke skete meget.

Det var derfor en fuld fortjent sejr til Randers FC, der for en stund sender Randers helt op på femtepladsen.

Randers FC har nu pause fra kampe indtil februar måned.

Se højdepunkter fra sejren nedenfor:

To scoringer efter pausen sender Randers FC i top 6

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce