Transferoverblik: De kom og gik i Randers FC

Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix

Transferoverblik: De kom og gik i Randers FC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der kom lidt aktivitet på sidstedagen af transfervinduet i Randers FC. Her kan du se, hvad der er sket henover vinteren i klubben.

Randers: Vinterens transfermarked bød på én tilgang og fem afgange i Randers FC.

Björn Kopplin
Björn Kopplin er eneste nye tilgang i Randers FC. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Randers FC hentede kun én ny spiller ind på vinterens transfermarked, og han blev sikret allerede i oktober.

På klubbens generalforsamling offentliggjorde Randers FC således, at klubben havde skrevet kontrakt med Björn Kopplin. Aftalen løber to et halvt år.

Den 30-årige tysker skal tage konkurrencen op med Kevin Conboy og Johnny Thomsen på backpositionerne, hvor klubben også råder over unge Tobias Damsgaard.

Joel Allanson
Joel Allansson er vendt hjem til svensk fodbold. Arkivfoto: Scanpix

Joel Allansson blev den første spiller til at forlade Randers FC i dette transfervindue.

Den svenske midtbanespiller var allerede i sommer i et limbo, da hans kontrakt løb ud. Men det endte med, at han forlængede aftalen med et halvt år.

Midt i december stod det så klart, at han ville forlade klubben efter 85 kampe og tre mål.

Joel Allansson har allerede fundet ny klub. Han skal spille for Halmstad BK i den næstbedste række i Sverige. Her har han skrevet en etårig kontrakt med option for yderligere et år.

Jannik Skov
Jannik Skov (i midten) blev hentet til Randers FC af Michael Gravgaard. Arkivfoto: Lars Rasborg

For et år siden hentede Randers FC den nu 26-årige kantspiller Jannik Skov Hansen, der kom fra Skovshoved i 2. division.

Det tidligere Brøndby-talent kom til Kronjylland med en drøm om et sent gennembrud i Superligaen, men det opnåede han aldrig i Randers FC, hvor tiden også har været plaget af skader.

Derfor kom det ikke som den store overraskelse, at Randers FC og Jannik Skov 9. januar ophævede kontrakten et halvt år før tid.

Det er endnu uvist, hvor Jannik Skov fortsætter karrieren.

Frederik Due
Frederik Due fortsætter karrieren i USA. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Efter to et halvt år i Randers FC fik reservekeeperen Frederik Due midt i januar ophævet sin aftale med klubben.

Han fortsætter i stedet karrieren i USA, hvor han skal spille for USL-klubben Hartford Athletic, der trænes af den tidligere AaB-målmand, Jimmy Nielsen.

Frederik Due håber, at skiftet kan give ham et gennembrud i USA, hvor den tidligere Randers FC-målmand David Ousted igennem efterhånden en række sæsoner har haft en stor karriere.

26-årige Due fortalte i forbindelse med sin exit i Randers FC til Randers Amtsavis, at han allerede i sommer havde lugtet, at det lakkede mod enden med hans tid i Randers FC, da klubben meldte klart ud, at Patrik Carlgren var hentet ind for at spille.

Marcus Mølvadgaard
Marcus Mølvadgaard skal på lejeophold i Hvidore. Foto: Annelene Petersen

På sidstedagen af transfervinduet valgte den 19-årige angriber Marcus Mølvadgaard at takke ja til en lejeaftale med Hvidovre IF, der ligger næstsidst i 1. division.

Angriberen scorede tidligere på ugen to gange i træningskampen mod NK Siroki Brijeg på træningslejren i Tyrkiet, men han fik en stor del af efteråret ødelagt af en rygskade, og lige nu er vejen til spilletid i Randers FC lang.

Klubben råder således over Benjamin Stokke, Marvin Egho, Emil Riis og Mikael Boman, ligesom det er planen, at U19-topscorer Kasper Høgh skal have en større rolle i foråret.

- Da jeg kom tilbage fra skade, var en lejeaftale allerede i tankerne på grund af den manglende spilletid. Jeg havde derefter et møde med Thomas Thomasberg, og han så mig som femtevalg i angrebet. Herefter er jeg blevet brugt som højrekant. Efter jeg scorede to mål forleden, er jeg stadig blevet brugt på højrekanten, og så blev jeg nødt til at tage beslutningen om at blive lejet ud, sagde Marcus Mølvadgaard til Randers Amtsavis i forbindelse med offentliggørelsen af lejeaftalen, der løber frem til sommer.

Herefter har angriberen blot et halvt år tilbage af sin kontrakt med Randers FC.

Andreas Bruhn
Andreas Bruhn er på jagt efter en ny klub. Arkivfoto: Mette Mørk

Kort før lukningen af transfervinduet blev Randers FC enige med Andreas Bruhn om at ophæve kontrakten et halvt år før tid.

Det var en naturlig udgang efter et efterår, hvor det blot er blevet til 44 minutters spilletid for Andreas Bruhn i Superligaen. Han er heller ikke med på træningslejren i Tyrkiet, men fik i stedet fri til at lede efter en ny klub.

Hvor Andreas Bruhn kommer til at fortsætte karrieren, er dog ikke offentliggjort.

Han nåede 29 kampe og to mål for Randers FC. Den ene scoring vil uden tvivl blive husket, da det var en spektakulær af slagsen i pokalturneringen mod Brøndby i foråret. Her scorede Andreas Bruhn med et "skorpion-spark".

Transferoverblik: De kom og gik i Randers FC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce