U19-drenge overvintrer på førstepladsen


U19-drenge overvintrer på førstepladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers: Randers Freja FC's U19-hold er tilbage på førstepladsen i U19-divisionen.

Det står klart, efter at Per Sørensens drenge i sikker stil vandt 5-1 i efterårets sidste kamp.

Kronjyderne kom godt i gang med opgøret, og efter 19 minutter var de allerede foran 2-0 efter scoringer fra Benjamin Zjajo og Jesper Steendahl.

Thisted kom tilbage med en reducering kort efter pausen, men Jesper Steendahl og Kasper Høgh lukkede og slukkede kort tid efter.

Kasper Høghs to scoringer gør ham til topscorer i U19-divisionen med 14 fuldtræffere.

Per Sørensen var godt tilfreds med præstationen.

- Det var en fortjent sejr og et godt punktum for den her halvdel af sæsonen. Vi ville gerne gå til vinterpausen på førstepladsen, og det var en god motivation. Det var meget opløftende spillemæssigt med de ting, vi fik sat sammen undervejs både i vores opbygning, gennembrud og afslutningsspil, siger U19-træner Per Sørensen til Randers FC's hjemmeside.

- Nu håber jeg, at nogle af vores skadede spillere kan komme stærkt tilbage efter vinterpausen. Vi har jo en 6-7 mand ude p.t. af forskellige årsager, og det er for mange. Vi skulle gerne starte ligeså stærkt op efter vinterpausen, som vi gjorde i sommer. Vi havde to U17-drenge med i kampen, Sebastian Beraque Rasmussen og Oliver Bjerrum Jensen, og de lavede et rigtig fint indhop, tilføjer han.

U19-divisionen, drenge

Randers Freja FC - Thisted 5-1 (2-0)

1-0 Benjamin Zjajo (18.), 2-0 Jesper Steendahl (19.), 3-1 Jesper Steendahl (51.), 4-1 Kasper Høgh (53.), 5-1 Kasper Høgh (68.)

U19-drenge overvintrer på førstepladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce