Ude siden august: Her er status på Mølvadgaard

Marcus Mølvadgaard er indtil videre i karrieren noteret for 29 kampe, to mål og to assist for Randers FC i Superligaen. Arkivfoto: Annelene Petersen

Ude siden august: Her er status på Mølvadgaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

19-årige Marcus Mølvadgaard har været ude siden august med en skade, men er nu tilbage på træningsbanen. Han håber at få nogle minutter, inden holdet går på juleferie.

Randers: En fibersprængning i ryggen har holdt Marcus Mølvadgaard væk fra fodboldbanen siden august, men nu lysner det for det 19-årige angrebstalent.

Marcus Mølvadgaard spillede senest for Randers FC i Superligaen i udekampen mod Esbjerg i begyndelsen af august, hvor han kom ind i pausen og var en del af det comeback, som holdet lavede ved at vende 0-3 til 3-3.

- Men jeg har været på træningsbanen med fysioterapeuter de seneste to uger, og i den seneste uge har jeg kunnet træne delvist med resten af holdet. Så det går bestemt den rigtige vej nu, siger Marcus Mølvadgaard til Randers Amtsavis.

En overgang så det ud til, at efterårssæsonen var forbi for hans vedkommende, men nu håber han at komme i spil til nogle af de sidste kampe i efteråret, hvor Randers FC mangler at møde Hobro, FC Midtjylland, Vendsyssel og Vejle.

- Jeg tror stadig ikke, at sundhedsstaben er helt sikre på, hvornår de vil melde mig helt klar. Men hvis det fortsætter, som det har gjort de seneste uger, og jeg ikke oplever tilbagefald, så håber jeg da, at jeg når at komme i spil til nogle af de kampe, vi har frem mod vinterpausen, siger han.

Bittert tidspunkt

Skadesperioden er den længste, Marcus Mølvadgaard har oplevet i karrieren, og derfor lægger han ikke skjul på, at han er sulten efter kampe.

- Hvis du spørger mig, så føler jeg selv, at jeg er klar. Men jeg er også nødt til at tage det roligt og lytte til dem, der har mere forstand på det, så jeg ikke risikerer at komme for tidligt igang igen.

- Men der er ingen tvivl om, at jeg rigtig gerne vil tilbage og se, om jeg kan få nogle minutter i løbet af de sidste kampe i efteråret. Nu har jeg arbejdet sindssygt hårdt for at komme tilbage den seneste to en halv måned, så det vil være rart at få den oplevelse i kroppen igen at spille kampe, inden vi går til julepause.

Skaden kom på et tidspunkt, hvor han følte, at han var ved at spille sig ind i varmen under cheftræner Thomas Thomasberg.

- En skade kommer aldrig på et godt tidspunkt, men jeg synes, at den her kom på et ekstra ærgerligt tidspunkt. For jeg føler, at jeg var ved opbygge noget tillid fra træneren, siger Mølvadgaard, der startede inde i sæsonens to første kampe mod Brøndby og Horsens og altså fik de sidste 45 minutter i fjerde spillerunde mod Esbjerg.

Klar til konkurrence

I sidste sæson spillede han 20 kampe for Randers FC i Superligaen, heraf de ni fra start.

Han vender nu tilbage til en konkurrencesituation, hvor der er fire andre angribere om buddet, men det tager han roligt.

- Det har jeg prøvet før, og jeg går til den, som jeg altid har gjort. Jeg ved, hvad jeg kan, og kommer jeg tilbage, hvor jeg var, inden jeg blev skadet, så ved jeg, at jeg er klar til at tage konkurrencen op med de andre dygtige angribere, vi har, siger Marcus Mølvadgaard.

- Det virker til, at Thomas Thomasberg gerne vil have, at angriberne kan noget forskelligt, og der er flere af de andre angribere, som gerne vil have sparket bolden op på sig, hvor jeg nok mere er den, der kan gå ned i mellemrummene og tage imod. Men derudover håber jeg selvfølgelig også at få vist, at jeg er en god afslutter.

Randers FC spiller næste gang på lørdag ude mod Hobro.

Ude siden august: Her er status på Mølvadgaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce