Ung Randers FC-angriber udtaget til U20-landsholdet

Emil Riis er i disse dage med U20-landsholdet i Spanien. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Ung Randers FC-angriber udtaget til U20-landsholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC-angriberen Emil Riis er for første gang i karrieren udtaget til U20-landsholdet frem mod lørdagens venskabskamp mod Sverige.

Randers: Randers FC's talentfulde angriber Emil Riis er blevet udtaget til U20-landsholdet, der i disse dage er samlet til venskabskampe i Marbella i Spanien.

Det er første gang i karrieren, at Emil Riis er blevet udtaget til U20-landsholdet.

Til gengæld har Emil Riis været på flere ungdomslandshold i løbet af sin karriere. Angriberen har nemlig spillet ti kampe og scoret to mål for henholdsvis U16, U17 og U19-landsholdet.

Emil Riis kom til Randers FC fra Derby i sommer, og den 20-årige angriber har allerede vist fine afslutningskvaliteter i Superligaen og pokalturneringen i denne sæson for kronjyderne, og det har resulteret i tre scoringer.

Den stærke afslutter har mulighed for at få debut på U20-landsholdet lørdag aften, når danskerne spiller venskabskamp mod naboerne fra Sverige. Kampen bliver spillet i Marbella i Spanien.

Han fik opringningen om udtagelsen af U20-landstræner Lars Knudsen, fordi Serie A-angriberen Jens Odgaard blev skadet op til U20-landsholdets kamp mod Rusland.

Kampen mod Rusland i onsdags blev vundet af danskerne med 3-0, og målene blev scoret af angriberne Carlo Holse og Nicolai Laursen.

Emil Riis er ikke den eneste Randers FC-spiller, der er til landsholdssamling i øjeblikket.

Også Kasper Høgh er med U19-landsholdet i disse dage, og i onsdags blev han skiftet ind i de sidste minutter i 0-0-kampen mod Finland.

U19-landsholdet og Kasper Høgh spiller igen lørdag, når de tager imod Estland.

Ung Randers FC-angriber udtaget til U20-landsholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce