Ungdomsoverblik: Klysner-hattrick sendte U19-drenge til tops


Ungdomsoverblik: Klysner-hattrick sendte U19-drenge til tops

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers Freja FC's U19-drenge gjorde tingene færdigt i anden halvleg, mens U17-drengene måtte se sig besejret i Esbjerg efter to sene scoringer.

U19-drengene storsejrede i Næstved
Randers Freja FC's Tobias Klysner scorede et imponerende hattrick på bare 13 minutter. Foto: Randers FC

Randers: Randers Freja FC's U19-drenge har fået en glimrende start på sæsonen, og det fortsatte lørdag eftermiddag, da de skulle en tur til Næstved.

Per Sørensens tropper gjorde i den grad tingene færdigt efter pausen med hele fem scoringer.

Der var ellers ikke meget, der tydede på, at det skulle blive en storsejr i de første 45 minutter.

Her lykkedes det hjemmeholdet fra Næstved, der stod meget lavt på banen, at holde skansen defensivt.

Men efter pausen kom der dog andre boller på suppen. Randers Freja FC fik mere fart over spillet, og det var med til at bryde Næstved-defensiven op.

Efter 53 minutter fik Randers Freja FC endelig hul på bylden efter scoring af Mads Sørensen, og kort tid efter gjorde Oliver Kristensen det til 2-0.

Kronjyderne var i kontrol, og i kampens sidste kvarter stjal Tobias Klysner showet.

På bare 13 minutter formåede han at score et vaskeægte hattrick, og så endte det med en storsejr på 5-0.

- Det var selvfølgelig fedt at score et hattrick, og det giver da et selvtillidsboost, men det skal ikke stoppe mig for at kæmpe videre i de næste kampe, siger en ydmyg Tobias Klysner.

Klysner er blandt de mest lovende talenter i klubben, og han har flere gange trænet med Superligaholdet, ligesom han også har spillet reserveligakampe.

- Når jeg træner med Superligaholdet, gør jeg alt for at kæmpe hårdt. Jeg ved ikke, om jeg bliver udtaget i denne sæson, men det ville helt sikkert være en stor drøm, fortæller kantspilleren.

Med sejren på 5-0 over Næstved er Randers Freja FC i øjeblikket på førstepladsen i U19-divisionen med 13 point efter fem kampe.

U19-divisionenNæstved - Randers Freja FC 0-5 (0-0)

0-1 Mads Sørensen (53.) 0-2 Oliver Kristensen (61.) 0-3 Tobias Klysner (74.) 0-4 Tobias Klysner (78.) 0-5 Tobias Klysner (87.)

Bittert U17-nederlag i Esbjerg

Randers: Randers Freja FC's U17-drenge har fået en hård start på sæsonen.

Efter et enkelt point i de to første kampe skulle Anders Nim og co. forsøge at få sæsonens første sejr imod Esbjerg lørdag eftermiddag.

Kronjyderne måtte dog indkassere et bittert nederlag på 2-4 efter to sene Esbjerg-scoringer.

Favoritterne fra Esbjerg kom planmæssigt foran efter 20 minutters spil, men Randers Freja FC svarede hurtigt igen med en udligning af Mikkel Brund.

Kort inden pausen fik Randers Freja FC dog en kold spand vand i hovedet efter en scoring til 2-1.

Gæsterne gav dog ikke op, og de kom godt ud til anden halvleg. Det blev belønnet med en udligning efter 49 minutters spil efter et flot mål af Frederik Brandt Jørgensen.

Randers Freja FC var herefter dominerende, men Esbjerg fik pludselig et straffespark. Det blev dog brændt, og så lignede det en pointdeler.

Otte minutter før tid blev Mikkel Brund en uheldig skurk, da han forsøgte at sparke et indlæg væk, men i stedet ramte han bolden forkert, og den sejlede i mål.

Til sidst satsede Randers Freja FC alt, og det udnyttede Esbjerg ved at lukke til 4-2.

- Det var et hårdt nederlag for os. Vi skulle kæmpe meget for vores mål, men der var en masse god læring i kampen. Heldigvis har vi en gruppe drenge, der altid arbejder hårdt til træning efter nedture, og det ved jeg også, de kommer til i den kommende uge, sagde cheftræner Anders Nim.

U17-ligaenEsbjerg - Randers Freja FC 4-2 (2-1)

1-1 Mikkel Brund (26.) 2-2 Frederik Brandt Jørgensen (49.)

Ungdomsoverblik: Klysner-hattrick sendte U19-drenge til tops

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce