VIDEO: Randers FC pressede mestrene i chancerig affære


VIDEO: Randers FC pressede mestrene i chancerig affære

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et karantæneramt Randers FC-hold udfordrede FC Midtjylland, men måtte notere et smalt nederlag.

Randers: Randers FC leverede en god præstation og kunne med lidt held have fået point i søndagens hjemmekamp mod FC Midtjylland, men det endte med en smal sejr til de forsvarende mestre på 2-1.

Randers FC måtte undvære Mikkel Kallesøe, Nicolai Poulsen og Jonas Bager på grund af karantæne, og det gav plads til Mads Aaquist, Frederik Lauenborg og Kevin Conboy i startopstillingen.

I de første 45 minutter havde begge hold mere succes med den offensive del af spillet end de defensive dyder, og det gav en underholdende affære med store chancer i begge ender af banen.

Gæsterne åbnede festen efter blot tre minutter, da Paul Onuachu vandt en duel på midten af banen og sendte Awer Mabil fri i rummet bag Kasper Enghardt. Mabil kvitterede med at lægge bolden køligt henover Patrik Carlgren.

Randers FC kom dog fint tilbage i kampen og var tæt på at udligne, da Kevin Conboy slog et fremragende, fladt indlæg, men afslutningen fra Saba Lobjanidze tog stolpen.

Snydt for mål

Efter 25 minutter burde det være blevet 2-0 til FC Midtjylland, da Paul Onuachu sendte en returbold fra Patrik Carlgren i nettet, men scoringen blev fejlagtigt annulleret for offside.

I de efterfølgende minutter var det Randers FC-lejren, der var fremme med protester, da de i to situationer følte sig snydt for straffespark. Men Marvin Egho faldt for let i den første sekvens, mens det kort efter godt kunne have givet et straffespark til Benjamin Stokke, at han i fri position blev bragt ud af balance med et puf i ryggen.

FC Midtjylland var igen tæt på at komme på 2-0, da et forsøg fra Awer Mabil via Patrik Carlgrens fod røg op på overliggeren. I stedet kunne kronjyderne juble godt ti minutter før pausen, da Stokke slog et godt indlæg til bagerste stolpe, hvor Marvin Egho var på plads og kunne score for anden kamp i træk.

Midtjyderne pressede på i slutningen af første halvleg, men en velspillende Patrik Carlgren reddede Randers FC, der også fik hjælp af stolpen, da Erik Sviatchenko i fri position headede mod mål.

Chancer for udligning

Efter pausen satte FC Midtjylland sig på spillet, og belønningen kom efter knap en time, da Paul Onuachu fik alt for let spil i feltet efter et hjørnespark.

Omringet af tre Randers FC-spillere fik han vendt rundt og sparket bolden sikkert ind helt ude ved stolpen.

Det var en kold dukkert for Randers FC-holdet, der dog ikke gav op og også fik skabt et par situationer, der kunne have givet en udligning.

Men et frispark fra Saba Lobjanidze strøg over mål, et hovedstød fra Erik Marxen havnede i hænderne på Jesper Hansen, og Emil Riis fik ikke sat en afslutning på, da den indskiftede angriber ellers var ved at komme fri i feltet.

Dermed endte det med, at FC Midtjylland kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret.

Randers FC spiller næste gang på søndag ude mod Vendsyssel.

VIDEO: Randers FC pressede mestrene i chancerig affære

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce