Vikarierende venstreback: Vi mangler en succesoplevelse

Jonas Bager, der erstattede Erik Marxen i dagens kamp mod Hobro, var tilfreds med holdets indsats. Foto: Bo Amstrup/Scanpix

Vikarierende venstreback: Vi mangler en succesoplevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jonas Bager startede inde for Randers FC for første gang i flere måneder i dagens kamp mod Hobro, da han måtte erstatte en småskadet Erik Marxen. Den 21-årige forsvarspiller mener, at randrusianerne mangler at få den helt store succesoplevelse men er ellers tilfreds med indsatsen.

Randers: Randers FC tog søndag eftermiddag imod lokalrivalerne fra Hobro i Superligaen. I startopstillingen havde cheftræner Rasmus Bertelsen foretaget en enkelt ændring i forhold til forårspremieren mod FCK.

Jonas Bager erstattede nemlig en skadet Erik Marxen på venstreback-positionen. Den 21-årige forsvarsspiller, der normalt er midterforsvar, var nogenlunde tilfreds med 0-0 resultatet.

- I vores situation kan vi ikke være helt utilfredse med et enkelt point, men sådan som kampen forløber sig, synes jeg godt, vi kunne have taget alle tre point. Begge hold har fine chancer, og derfor er det nok også et meget retvisende resultat i sidste ende, sagde Jonas Bager efter slutfløjtet.

Selvom Jonas Bager generelt var tilfreds med holdets indsats, føler han godt de kunne have givet endnu mere offensivt.

- Vi får skabt et par fine chancer i første halvleg, men jeg synes helt sikkert godt, at vi kunne have givet den endnu mere til sidst. Lige nu mangler vi simpelthen bare at få en succesoplevelse, og så bliver vi måske en lille smule bange for at sætte vores ene point over styr til sidst. Det kan helt sikkert godt være årsagen til, at vi ikke lige giver det sidste los i slutningen af kampen, fortalte Jonas Bager.

Den defensive præstation kunne Jonas Bager ikke sætte en finger på.

- Jeg er meget tilfreds med vores defensive præstation. De har en enkelt situation i første halvleg, som ender med at blive farlig. Der var det også dejligt at se, at Hannes steppede op efter sidste uge og lavede en super redning. Jeg synes bestemt ikke, at det havde været fortjent, hvis vi havde endt med at tabe kampen.

Jonas Bager endte med at blive kåret som kampens bedste spiller af tilskuerne på BioNutria Park, og han var da også glad for at kunne hjælpe holdet.

- Det var dejligt. Det er jo ikke min favoritposition, men jeg fik nogle klare retningslinjer, og det synes jeg, at jeg klarede meget godt, sagde Jonas Bager.

Vikarierende venstreback: Vi mangler en succesoplevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce