Bonde tabt for Randers HH - flere nye spillere på vej

Christoffer Bonde er snart fortid i Randers HH. Arkivfoto: Annelene Petersen

Bonde tabt for Randers HH - flere nye spillere på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christoffer Bonde er snart fortid i Randers HH. Det bekræfter klubbens bestyrelsesformand Henrik Frydendahl, der heller ikke har fået en lejeaftale i stand. Til gengæld er klubben tæt på at hente flere spillere.

Randers: Folkene i Randers HH arbejder i disse dage på højtryk.

For selvom der var glæde over, at klubben blev reddet i udgangen af sidste måned, så er der store udfordringer på spillerfronten.

Efter generalforsamlingen havde klubben blot Christoffer Bonde, Joachim Enggaard og Daniel Minke i spillertruppen. Siden hen har klubben dog lavet aftaler med Frederik Skoda, Jacob Aaquist og Kevin Fisker.

Til gengæld kunne Amtsavisen forleden afsløre, at Christoffer Bonde var på vej til Aarhus Håndbold, men at Randers HH arbejdede på at lave en lejeaftale i den kommende sæson.

Nu bekræfter bestyrelsesformand i Randers HH, Henrik Frydendahl, at Christoffer Bonde er tabt for klubben, og at klubben oven i det heller ikke har haft succes med at lave en lejeaftale med målmanden.

- Christoffer Bonde er her ikke næste år. Det er 99 procent sikkert, at han skifter til Aarhus Håndbold. Vi forsøgte at lave en lejeaftale for den kommende sæson, men Aarhus Håndbold er bakket ud af den del. Det er selvfølgelig en streg i regningen, men det er ude af vores hænder, siger Henrik Frydendahl.

Bestyrelsesformanden er trods afgangen af Christoffer Bonde fortrøstningsfuld. Klubben har nemlig et andet stort målmandstalent.

- Jeg er faktisk ikke så nervøs for vores målmandspost. Vi har en god målmand i Kevin Fisker, og så har vi også Viktor Warrer fra ungdomsholdet, som ser rigtig spændende ud. Hvis vi ikke havde haft Viktor, så havde jeg været bekymret, men han har allerede vist, at han er dygtig. Det var egentlig meningen, at han stille og roligt skulle udvikle sig i år, men nu får han er større rolle, lyder det fra Henrik Frydenlund.

Flere spillere på vej

Henrik Frydendahl arbejder i disse dage sammen med trænerteamet på at få flere spillere til den spinkle trup.

Han kan berette om, at klubben er dialog med flere spillere.

- Vi har fire prøvespillere, og vi er tæt dialog med tre af dem. Den sidste er i øjeblikket ved at overveje, om han skal spillere på et højere niveau eller starte en dialog med os. Det positive for os er, at der er spillere, der er interesseret i at komme hertil.

- Vi mangler mest af alt en højre back og en venstre fløj, og så skal vi selvfølgelig have flere til bredden. Det er vores mål at få 14-15 spillere på kontrakt, hvor de fleste selvfølgelig vil være egne talenter, siger formanden.

Går langsomt frem

I bestræbelserne på at blive klar til sæsonstart har Randers HH spillet to træningskampe i løbet af sommeren.

Træningskampene er blandt andet blevet brugt til at se en masse spillere an.

- Der er ingen tvivl om, at vi har en stor udfordring i forhold til at få en trup på plads. I trænerteamet arbejder vi på højtryk for at finde frem til de rigtige spillere. I træningskampene har vi haft en række prøvespillere med, og så har vi også spillere fra Hornbæk og vores ungdomshold, siger Jakob Vestergaard.

Jakob Vestergaard vidste godt, at det ville blive en stor udfordring at få samlet en kampdygtig trup, men han erkender, at det har været hårdere end først antaget.

- Det går fremad, men jeg må indrømme, at det går en smule langsomt i forhold til, hvad vi havde håbet på. Vi arbejder på fuld tid, og vi ligger ikke på den lade side, men det er ikke nogen hemmelighed, at det ikke er et oplagt tidspunkt at skulle finde spillere på. Derudover har vi jo også en udfordring i forhold til, at vi skal se tæring efter næring, så vi går ikke ud og smider et højt beløb efter en spiller, fortæller Jakob Vestergaard.

- Vi bliver 100 procent ikke fuldstændig klar til sæsonstarten, og vi er langt bagefter de andre hold, der har haft en halvanden måned mere i opstarten, men vi er klar til at tage udfordringen op. Vores mål bliver i første omgang at overleve i 1. division, slutter Jakob Vestergaard.

Bonde tabt for Randers HH - flere nye spillere på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce