Efter Bondes exit: Randers HH er tæt på tre nye spillere

Joachim Enggaard er den eneste tilbageværende spiller fra sidste sæsons startopstilling i Randers HH. Foto: Lars Rasborg

Efter Bondes exit: Randers HH er tæt på tre nye spillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1. divisionsklubben måtte onsdag vinke farvel til målmandsprofilen Christoffer Bonde. Men klubben arbejder videre på at sætte de sidste brikker på plads i truppen. Tre spillere offentliggøres snart.

Randers: Det var en streg i regningen for Randers HH, at det lokale stortalent Christoffer Bonde onsdag skiftede til ligaklubben Aarhus Håndbold på en treårig kontrakt.

Det erkender klubbens nye bestyrelsesformand, Henrik Frydendahl, men han har samtidig forståelse for, at den unge målmand ikke ville lade muligheden for at komme til en større klub passere.

- Det er ærgerlig og trist, at vi skal sige farvel til en profil som Christoffer. Men når der står en klub som Århus og lokker med en treårig kontrakt til en, vil jeg tro, udmærket hyre, og man får muligheden for at være med i kampen om slutspilspladser i ligaen i stedet for at skulle kæmpe om at undgå nedrykning fra 1. division, kan jeg jo sagtens forstå Christoffer. Vi ville gerne have holdt ham et år eller to år mere. Men det er helt fair, at han har taget det valg. Det ville være ulogisk andet, siger Henrik Frydendahl.

Christoffer Bonde havde egentlig kontrakt med Randers HH for den kommende sæson, men Randers HH-formanden vil ikke kommentere på, om Randers HH er blevet kompenseret for at lade keeperen gå allerede nu.

- Det betragter vi som et internt personaleanliggende, siger Henrik Frydendahl.

Trio næsten på plads

Trods Christoffer Bondes afgang fortsætter Randers HH arbejdet med at få sat en trup sammen til den nye sæson.

Kevin Fisker er ny førstemålmand, mens blot 17-årige Viktor Warrer bliver andetvalg.

- Viktor Warrer er ung, men han er en talentfuld målmand, som vi håber, at vi kan lave et nyt eventyr ud af, som det har været tilfældet med Christoffer Bonde, siger Henrik Frydendahl, der dog også kigger på at tilføje truppen yderligere en gardering for Kevin Fisker.

- Vi har en god dialog med en kandidat, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er svært at finde kvalitet på det her tidspunkt, siger Randers HH-formanden.

Der er dog så meget fremskred i arbejdet med at skaffe nye spillere, at Randers HH er tæt på at kunne offentliggøre aftaler med en ny playmaker, en højre back og en venstre fløj.

Dør åben for Svoldgaard

Hermed stopper arbejdet dog ikke.

- Vi skal have et supplement ind til Andreas Sommer på stregen, og så vil vi også gerne have en god spiller mere ind til bagkæden. Men det er ikke sikkert, at de sidste spillere kommer ind før sæsonstart. Vi er nødt til at have lidt is i maven og se, om der er nogle spillere, som kommer i overskud i ligaklubberne. Dukker der nogle spillere op, som er utilfredse med spilletiden og gerne vil ud at bevise sig, kan de være interessante for os, siger Henrik Frydendahl.

Klubbens tidligere playmaker Andreas Svoldgaard kunne også være en mulighed, men er ikke aktuel lige nu.

- Svoldgaard er lige blevet far til tvillinger og har i forvejen et barn i blealderen. Samtidig er han lige blevet færdig som cand.merc, så det er ikke håndbold, der lige nu står allerhøjest på hans prioriteringsliste. Han skal først ud at finde et arbejde, men når han har fundet det, sætter vi os ned ved rundbordet og tager en snak. Døren er bestemt ikke lukket, og jeg er sikker på, at han også er klar til at give en hjælpende hånd, hvis vi havner i en presset situation, siger Henrik Frydendahl.

Randers HH's første kamp i 1. division er 9. september ude mod Otterup.

Efter Bondes exit: Randers HH er tæt på tre nye spillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce