Efter Vestergaards lynexit: Ny trænermakker på vej til Jeppe Bach

Jeppe Bach Knudsen er ny cheftræner i Randers HH, hvor han tidligere var sidestillet med Jakob Vestergaard. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Efter Vestergaards lynexit: Ny trænermakker på vej til Jeppe Bach

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter Jakob Vestergaards exit i Randers HH er Jeppe Bach Knudsen ny cheftræner. Han får selv indflydelse på, hvem der skal være hans assistent-træner.

Randers: Der er 400 meter mellem deres bopæl i Viborg, de har kendt hinanden i mange år og dannet makkerpar på trænerbænken i de seneste sæsoner.

Derfor kom det heller ikke som en bombe for Jeppe Bach Knudsen, at Jakob Vestergaard fredag morgen blev offentliggjort som ny cheftræner i Viborg HK.

- Det er klart, at Jakob ikke bare ringer til mig fredag morgen og siger ud af den blå luft, at nu skal han være træner i Viborg. Det er selvfølgelig noget, vi har talt om, og jeg kan godt forstå ham. Han er en af de allerdygtigste trænere i Danmark, og når der står en top 4-klub i dansk kvindehåndbold og banker på døren, så er det bare ud over stepperne. Der er ingen bad feelings fra min side, siger Jeppe Bach Knudsen.

Han og Jakob Vestergaard har været sidestillet som trænerduo i Randers HH, men nu bliver Jeppe Bach Knudsen cheftræner i klubben. Han kommer desuden til at være med til at bestemme, hvem der skal være hans assistent-træner.

- Jeg har haft en god dialog med Randers HH om, hvordan vi skal gribe det videre forløb an. Jeg har fået frie hænder af klubben til at kontakte de emner, som jeg mener, kan være interessante for klubben at forhandle videre med. Det er vigtigt, at vi får en assistent-træner, som jeg kan danne et godt makkerskab med, og som passer ind i den filosofi, vi har lagt for holdet, siger Jeppe Bach Knudsen.

Ingen uro

Han forventer ikke, at Jakob Vestergaards exit kommer til at skabe uro omkring truppen.

- Selvfølgelig er det et kæmpetab, at vi mister Jakob Vestergaard. Men vi kommer til at køre videre efter den gameplan, som vi har lagt for sæsonen. Vi arbejder stenhårdt videre ud fra konceptet i Randers HH og har en fuldstændig plan for, hvordan det skal føres ud i livet.

- Selv om jeg nu bliver cheftræner, er det heller ikke sådan, at jeg nu kommer til at bestemme alt. Sådan kan man efter min mening ikke arbejde med elitespillere i dag. Vi kommer i den grad også til at gøre brug af de kompetencer, som den nye assistent-træner kommer med, siger Jeppe Bach Knudsen.

Randers HH har indtil videre spillet to kampe i sæsonen. Det er blevet til sejr over Otterup ude og et to måls nederlag hjemme mod Fredericia torsdag aften.

Efter Vestergaards lynexit: Ny trænermakker på vej til Jeppe Bach

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce