Efter dramaet i Skive: Dét sagde Bitsch, Bach og Aaquist

Jacob Aaquist spillede en stor kamp for Randers HH på sin tidligere hjemmebane i Skive. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Efter dramaet i Skive: Dét sagde Bitsch, Bach og Aaquist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både i Skive- og Randers HH-lejren var der tilfredshed med pointdeling efter en hektisk forestilling onsdag aften, hvor Jacob Aaquist var ekstra opsat på at vise sig frem mod sin tidligere arbejdsgiver.

Skive: Randers HH blev onsdag aften det første hold i sæsonen til at tage point fra Skive i mændenes 1. division, da opgøret mellem de to hold endte 29-29.

Selv om det kunne have endt med en sensationel sejr til Randers HH, der med fem minutter igen bragte sig foran 28-25, var der alligevel glæde over det ene point, der kom efter tre nederlag på stribe.

- Jeg kan godt tillade mig at være lidt krukket og sige, at som kampen udvikler sig, så er jeg skuffet over, at vi ikke får begge point. Men på forhånd havde vi gerne solgt kampen for det ene, og det kan vi heller ikke være utilfredse med, når man ser på den defensive bølgedal, vi har været inde i, sagde Randers HH-træner Jeppe Bach Knudsen, der i de seneste tre kampe har set sit hold lukke 34, 35 og 37 mål ind.

Men på den konto var der klar fremgang i Skive, hvor det også hjalp, at Kevin Fisker i målet stod en brandkamp.

Kampen i tal
1. division mændSkive - Randers HH 29-29 (14-19)

Topscorere Skive: Rasmus Kier 5, Lasse Rask 5, Nickolei Jensen 5.

Randers HH: Toke Schrøder 8, Jacob Aaquist 5, Michael Kabel 5, Joachim Enggaard 4, Mikkel Riis 3, Nicklas Fast 2, Martin Vemmelund 2.

Røde kort: Lasse Rask, Skive. Andreas Sommer, Randers HH.

Tilskuere: 611

Aaquist ekstra opsat

I den anden ende af banen var det Toke Schrøder og Jacob Aaquist, der svingede taktstokken for Randers HH, som stillede op uden en skadet Frederik Skoda.

Jacob Aaquist var helt tydeligt ekstra opsat på at vise sig frem mod sin tidligere arbejdsgiver, hvor han op til denne sæson fik kontrakten ophævet.

- Selvfølgelig havde jeg noget at bevise. Først og fremmest over for mig selv, efter at jeg sidste sæson mistede lidt af lysten til håndbold. Men jeg ville også gerne vise mit tidligere hold, at de sagtens kunne have brugt mig noget mere, sagde Jacob Aaquist.

Den kommentar fik følgende ord med på vejen fra Skive-træner Ole Bitsch.

- Jeg kan godt forstå, at Aaquist var ekstra opsat. Det ville jeg også være, hvis jeg spillede mod min tidligere klub. Aaquist slog ikke helt til hos os, hvor hans måde at spille på måske ikke helt passede til vores spillestil, men jeg har hele tiden fastholdt, at han er en dygtig spiller, og det viste han også i kampen, sagde Ole Bitsch.

Skive-træneren var også selv oppe imod fortiden i Randers HH, som han i sin tid førte fra 3. division til ligaen.

Efterfølgende var også han tilfreds med pointdelingen.

- Det var et point vundet for os. Randers HH havde vel ret beset fortjent to point, men vi var alligevel tæt på at tyvstjæle dem begge, sagde Ole Bitsch med henvisning til, at Skive i slutfasen forvandlede 25-28 til 29-28.

Men i de sidste sekunder fik U18-stregspilleren Martin Vemmelund udlignet for Randers HH.

Tør for kræfter

Det skabte jubel på Randers HH-bænken, hvor cheftræner Jeppe Bach Knudsen nu kan se frem til den næste kamp hjemme mod Sydhavsøerne 11. oktober med en vis optimisme.

- Først og fremmest skal drengene som hold have en kæmpe cadeau for præstationen. Toke Schrøder spiller en god kamp, det samme gør Michael Kabel på fløjen, og Jacob Aaquist spiller næsten 60 minutter og gør det fremragende i begge ender af banen.

- Kevin Fisker står en fantastisk kamp, og så har vi nogle helt unge spillere med, som går ind og aflaster og gør de få ting, som jeg havde bedt dem byde ind med, sagde Randers HH-træneren og blev bakket op i den vurdering af Jacob Aaquist.

- Jeg synes, at vi vinder et point. Men jeg er lidt skuffet over vores anden halvleg, hvor vi kun scorer ti mål. Det handler dog også om, at de har et langt bredere hold end os og løber og løber for at gøre os møre. Personligt kunne jeg godt mærke, at der ikke var flere kræfter, da vi kommer frem til de sidste fem minutter. Vi var trætte, erkendte Aaquist.

Lasse Rask fik rødt kort for Skive i første halvleg for en tackling i ansigtet, og mod slutningen af kampen måtte Andreas Sommer samme vej for Randers HH efter tre to minutters udvisninger.

Efter dramaet i Skive: Dét sagde Bitsch, Bach og Aaquist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce