Enggaard bombede forgæves: Randers HH åbnede forårssæsonen med smalt nederlag

Ti scoringer fra Joachim Enggaard var ikke nok til at sikre point til Randers HH mod Otterup. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Enggaard bombede forgæves: Randers HH åbnede forårssæsonen med smalt nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH var i aktion for første gang i 2019, og i en målrig kamp måtte Jeppe Knudsen og co. gå fra banen med et knebent nederlag til Otterup.

Randers: Randers HH åbnede 2019 med en hjemmekamp mod Otterup, og den dårlige afslutning på efteråret blev fulgt op med et nederlag på 32-29 i en kamp, der bølgede frem og tilbage, men hvor Randers HH igen manglede den sidste skarphed i de døende minutter.

Som optakt til forårssæsonens første kamp havde Randers HH fem nye spillere. Blandt andet Anders Risdal, der er hentet til fra Frederikshavn og som var topscorer for det nordjyske hold i efteråret med 57 mål.

Også på trænerbænken er der sket noget hos den kronjyske klub. Jørgen Gluver, der i efteråret var U16-træner assisterer i foråret Jeppe Knudsen.

Lørdagens opgør mod Otterup blev spillet i Dronningborg-hallen, og det var en noget rodet indledning, hvor gæsterne startede bedst. Efter ti minutter var Otterup foran med 5-2, og Randers HH havde svært ved at komme frem til åbne skudmuligheder.

Anders Risdal startede på højrebacken, og han fik gang i målscoringen, da han reducerede til 5-3, og det fik Randers HH bedre med, men Otterup var et skridt foran.

Det var det, fordi Randers tog de defensive problemer med fra efterårssæsonen. Fynboerne havde nemlig for nemt ved at komme til gennembrudschancer, og det efterlod ofte Kevin Fisker chanceløs i målet.

Efter 20 minutter viste måltavlen 11-14, og kampbilledet lignende mange af Randers HH's kampe fra foråret.

Kronjyderne hang efter på grund af en vaklende defensiv, men de var stadig med i kampen på grund af et stabil angreb.

Jacob Aaquist og Joachim Enggaard, der var blandt de mest scorende i hele 1. division i efteråret, viste igen stor træfsikkerhed i første halvleg mod Otterup.

I målet blev Rasmus Poulsen skiftet ind, og han fandt flere store redninger frem, ligesom et mere bevægeligt forsvar, gjorde det sværere for gæsterne.

Randers HH var derfor kun bagud med 15-16 ved pausen.

Kampen i tal
Randers HH - Otterup HK 29-32 (15-16)Randers HH: Joachim Enggaard 10, Anders Risdal 6, Jacob Aaquist 5, Toke Schrøder 4, Andreas Sommer 2, Michael Kabel 1, Mikkel Riis 1

Otterup: Mats Krog 8, Jesper Chapion 7, Frederik Nielsen 5, Mathias Hedegaard 5, Casper Larsen 2, Kristoffer Vestergaard 2, Thomas Poulsen 1, Mads Kildelund 1

Tilskuere i Dronningborg Hallen: 278

Manglende skarphed

Efter pausen fulgtes de to hold ad, men Randers HH kunne begynde at snuse til Otterup, der ellers havde ført det meste af kampen.

Toke Schrøder indledte anden halvleg fantastisk med tre scoringer i træk, og syv minutter inde i halvlegen lød der et stort jubelbrøl, da Joachim Enggaard endelig kunne bringe Randers HH i spidsen efter en kontrascoring til stillingen 19-18.

Der var ikke meget, der adskilte de to hold efter pausen, og med et kvarter tilbage af opgøret var der lagt op til en spændende afslutning, da måltavlen viste 23-23.

Anders Risdal på højrebacken leverede flere vigtige scoringer i anden halvleg, og han ligner et stærkt venstrehåndet våben for kronjyderne.

Desværre faldt forsvaret sammen i den afgørende del af kampen, og redningerne begyndte at udeblive fra Rasmus Poulsen.

Det fik Jeppe Knudsen til at tage en timeout med ti minutter tilbage ved stillingen 25-28.

Timeouten hjalp Randers HH, og med fem minutter tilbage var kronjyderne kun bagud med et enkelt mål.

Mikkel Riis havde muligheden for at udligne, men han brændte det frie skud, og herefter gik alt galt for Randers HH.

Otterup scorede på de efterfølgende angreb, og Randers HH måtte igen gå fra banen med et ærgerligt nederlag.

32-29-nederlaget var Randers HH's tredje nederlag i streg, og kampen for overlevelse i 1. division bliver hård i foråret.

Positivt var det til gengæld, at Anders Risdal ser ud til at kunne give Jacob Aaquist og Toke Schrøder masser af hjælp fra højrebacken med en stærk skudarm og farlige gennembrud.

Han stod noteret for seks scoringer, men det var Joachim Enggaard, der blev topscorer i kampen med hele ti mål.

Enggaard bombede forgæves: Randers HH åbnede forårssæsonen med smalt nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce