Fem hurtige til Henrik Hansen: Der var også gamle røvhuller, da jeg var ung

Henrik Hansen. Arkivfoto: Lars Rasborg

Fem hurtige til Henrik Hansen: Der var også gamle røvhuller, da jeg var ung

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers Amtsavis har stillet fem hurtige spørgsmål til Randers HH's spillende assistenttræner Henrik Hansen.

Hvem er den bedste, du har spillet på klubhold med i din karriere?

- Jeg var i Lübeck i Tyskland, og der spillede jeg sammen med Michal Jurecki fra Polen. Hans fysisk var fuldstændig vanvittig. Han kunne skyde sindssygt hårdt, fintede til begge sider, dækkede op i midten og havde bare hele pakken. Jeg tænkte, at han var faldet i gryden som lille. Han styrketrænede ikke specielt meget, men alligevel vejede han 110 kilo, og der var ikke et gram fedt på manden. Han var bare én stor muskel - virkelig et bæst.

Hvad har været din største håndboldoplevelse?

- Jeg har tre oplevelser, som står meget klart for mig. Jeg var med til EM i Schweiz i 2006, hvor vi fik bronzemedaljer, og det var en kæmpe oplevelse. Min rolle på holdet var ikke så stor, og jeg spillede ikke så meget, men det var helt fantastisk at være med og opleve en slutrunde indefra. En anden kæmpe oplevelse var pokalfinalestævne (Final 4) i Tyskland. Vi spillede i Hamburg mod Hamburg foran 13.000 tilskuere i en sindssyg kulisse. De fire hold ved turneringen havde et fanhjørne hver i hallen, så der var et blåt, rødt, gult og hvidt hjørne. Virkelig en fed oplevelse. Men det største er nok alligevel min eneste titel. I 2013 vandt jeg med Aarhus Håndbold pokalturneringen, og det var super, super fedt endelig at prøve og vinde noget. Det var kæmpestort og sammen med en masse spillere, som jeg har spillet med i mange år. Der var blandt andet Mads Lind og Toke Holst, som betyder meget for mig, og som jeg også ses med uden for banen.

Har du fået flere udvisninger, end du har scoret mål?

- Nej, det har jeg helt sikkert ikke. En gang blev jeg skiftet ud i forsvaret for at spille angreb, så der var en gang, hvor jeg scorede mål. Måske over de sidste par år har det været tilfældet. Som yngre var jeg væsentlig bedre i angrebet end i forsvaret, men sådan er det ikke længere.

Føler du dig gammel i Randers HH's omklædningsrum?

- Både ja og nej. Jeg synes ikke, jeg føler mig gammel, når vi bare går og snakker, men når jeg ser, at nogle af mine holdkammerater er født det år, hvor jeg var ude og rejse jorden rundt, så tænker jeg lige pludselig over, at jeg er gammel. Også hvis jeg nogle gange siger noget fra en gammel film eller sang, som de andre aldrig har været i nærheden af, så tænker jeg over det. Men jeg kan godt selv huske det, fra da jeg selv var ungdomsspiller. Der var der også nogle gamle røvhuller på plus 30, så selvfølgelig kan jeg godt mærke, at der er en forskel, men det er ikke noget, jeg går og tænker over.

Spiller du håndbold, når du er 40 år?

- Puha, det tør jeg simpelthen ikke sige. Det er selvfølgelig mig selv, som bestemmer, men det handler meget om min krop. Jeg har nogle småskavanker, som jeg godt kan spille med, men det er mit knæ, som kan blive problemet. Bliver det ikke bedre, så spiller jeg ikke, når jeg er 40. Hvis jeg mærker fremgang, vil jeg bestemt ikke afvise det, men lige nu er det lidt fra dag til dag.

Fem hurtige til Henrik Hansen: Der var også gamle røvhuller, da jeg var ung

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce