Fire Randers HH-spillere udtaget til landsholdssamlinger

Randers HH-målmand Christoffer Bonde er kun 18 år, men i næste uge er han udtaget til U20-landsholdssamling. Arkivfoto: Lars Rasborg

Fire Randers HH-spillere udtaget til landsholdssamlinger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I næste uge afholdes der landsholdssamlinger, og Randers HH er repræsenteret med fire spiller i henholdsvis Holland, Sverige, Grønland og Danmark.

Randers: Selvom Randers HH i denne sæson befinder sig i den næstbedste danske håndboldrække, er der stadig bud efter flere af de randrusianske spillere, når der er i uge 43 afholdes landsholdssamlinger i EHF regi.

Hollandske Jorn Smits har budt ind med 33 mål fra venstreback i sæsonens seks første kampe for Randers HH, og han kan igen se frem til at repræsentere sit hjemland, som i forbindelse med landsholdssamlingen også skal spille to VM-kvalifikationskampe med Grækenland og Belgien.

For Randers HHs stregspiller Alexander Morsten er der tale om en udtagelse til det svenske ligalandsholds samling i Malmø. Ligalandsholdets i Sverige består af 20 spillere, som den svenske landsholdstræner Kristján Andrésson ser som fremtidige landsholdsspillere. Der er ingen kampe på programmet for Alexander Morsten, men samlingen byder på tre træningspas for den randrusianske stregspiller.

Men også i dansk sammenhæng er Randers HH repræsenteret. Det lokale målmandstalent, Christoffer Bonde, er udtaget til den første træningssamling for danske U20-landsholdsspillere under den nye cheftræner, Stefan Madsen. Han er reelt kun U18-spiller, men han har allerede fået fint med spilletid på seniorholdet i 1. division, og det kan den unge keeper nu fejre med udtagelsen til U20-landsholdets bruttotrup.

Endelig er Randers HHs venstrefløj, Michael Aqqalu Ingemann, også indkaldt til en træningssamling med det grønlandske A-landshold.

Fire Randers HH-spillere udtaget til landsholdssamlinger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce