Fisker storspillede i Randers HH's første hjemmesejr

Joachim Enggaard var i målhumør. Otte gange scorede han i kampen, hvor han både lobbede bolden i mål fra fløjen og på straffekast. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen

Fisker storspillede i Randers HH's første hjemmesejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH fik sæsonens første hjemmebanesejr, da de i en målrig affære slog ubesejrede Team Sydhavsøerne.

Randers: Man kan ikke beskylde Randers HH for at være et kedeligt bekendtskab. I hvert fald ikke hvis man er til masser af mål.

Set med kronjyske øjne er de bare faldet lidt for ofte i den forkerte ende. 160 gange - flest af alle i 1. division - har Kevin Fisker og Rasmus Poulsen i målet måtte pille bolden ud af netmaskerne. Og det blot i fem kampe.

I sjette forsøg lykkedes det dog i perioder at få sat en prop i forsvaret, da ubesejrede Team Sydhavsøerne var på besøg i Arena Randers.

I en medrivende kamp trak hjemmeholdet det længste strå til sidst og tog en flot skalp med en sejr på 32-30.

Kampen i tal
1. division mænd

Randers HH - Team Sydhavsøerne 32-30 (14-13)

Randers HH: Joachim Enggaard 8, Jacob Aaquist 7, Toke Schrøder 6, Michael Kabel 5, Jonathan Stjernholm 2, Andreas Sommer 2, Nicklas Fast 1 og Mikkel Riis 1.

Sydhavsøerne: Bastian Stræde 10, Kristian Vukman 4, Jonas Corneliussen 4, Nicklas Bomholt 4, Martin Andersen 2, Alexander Nielsen 2, Jonas Løkken 2, Mikkel Kaagaard 1, Morten Damgaard 1.

Udvisninger: Randers HH 3, Sydhavsøerne 3.

Direkte rødt kort: Magnus Campbell, Sydhavsøerne (32. minut)

Tilskuere: 421 i Arena Randers.

Hæsblæsende start

En særdeles velspillende Kevin Fisker gjorde sit til, at Randers HH ikke blev løbet helt over ende i en hektisk start. Ni gange stod målmanden i vejen for Sydhavsøernes skytter i kampens første 12 minutter.

Alligevel var randrusianerne kun foran 7-6. Det skyldes i høj grad et hæsblæsende tempo, hvor angreb på mere end 15 sekunder kunne tælles på en hånd.

Den åbne slagudveksling blev særligt anført af Jacob Aaquist og Toke Schrøder i bagkæden, som skød så snart der var en ledig centimeter - med blandet held.

Duoen noterede sig for syv mål i første halvleg, men brugte også det dobbelte antal forsøg.

To kontrascoringer for gæsterne til 7-8 fik dog Randers HH's tilbagevendte assistenttræner Tommy Schytte til at tale med store bogstaver.

- Flere afleveringer. Ikke skyd efter to, lød den børnevenlige version af tilråbet.

Det virkede.

De ekstra afleveringer gav større chancer og færre tabte bolde. Det satte en effektiv stopper for Sydhavsøernes første- og andenbølge kontra. Og med Andreas Sommer og Jacob Aaquist i midterblokken fik Randers HH i den grad vist, at de kan lukke af i det etablerede forsvar.

7-8 blev på ti minutter til 14-10. Desværre glippede skarpheden i halvlegens sidste minutter, så kronjyderne måtte nøjes med en snæver pauseføring på et mål. 14-13.

Dramatisk afslutning

Anden halvleg startede dramatisk, da Jacob Aaquist efter to minutter steg i vejret. Bagspilleren nåede aldrig op på anden sal, da han undervejs faldt til jorden med hænderne for ansigtet.

Dommerne var hurtige til at stoppe spillet, og efter et kort samråd røg det røde kort op ad lommen. Det tog sydhavsøernes Magnus Campbell imod uden brok. Han var udmærket klar over, at armen var kommet på afveje.

Tyve sekunder efter trak U18-spilleren Jonatan Stjernholm endnu en udvisning på gæsternes forsvar. Og de halvandet minut med to mand i overtal udnyttede Randers HH til at bringe sig i front med tre.

Manglende redninger i Randers HH-målet var medvirkende til, at Sydhavsøerne igen kom inden for et måls afstand, men så tog Fisker for alvor revanche.

Ni minutter skulle der gå af anden halvleg, før den første redning, men så kom der også flere af slagsen - og så var Randers HH i front 26-22 med ti minutter tilbage af kampen.

Men ligesom det var tilfældet i seneste runde mod Skive, skulle det blive spændende til det sidste.

Randers HH fik ellers en hjælpende hånd, da dommerne viste en af gæsterne ud for film til store frustrationer for de medrejsende fans og udeholdets bænk.

Alligevel kom Sydhavsøerne inden for et enkelt måls afstand, inden to underhåndsdrøn - den ene en anelse heldig - fra Jacob Aaquist stoppede comebackforsøget.

Sæsonens første hjemmebanesejr fejrede cheftræner Jeppe Knudsen på knæ med knyttede næver mod loftet, mens spillerne jublende dansede rundt til taktfaste klapsavler fra de 421 tilskuere.

Fisker storspillede i Randers HH's første hjemmesejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce