Gluver om assistentjob i Randers HH: Stolt over muligheden

Jørgen Gluver (tv.) efterlader Peter Klokker (th.) med træneransvaret på Randers HH's U16-hold, men den 58-årige håndboldtræner fortsætter med at hjælpe til ved siden af den nye rolle som assistenttræner. Arkivfoto: Randers HH

Gluver om assistentjob i Randers HH: Stolt over muligheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jørgen Gluver overtager rollen som assistenttræner for Randers HH. Bestyrelsesformand Henrik Frydendahl glæder sig over tilknytningen af mange års håndbolderfaring.

Randers: Når Randers HH lørdag eftermiddag tager hul på forårssæsonen i 1. division, bliver det med et nyt ansigt på trænerbænken.

58-årige Jørgen Gluver, der i sommer vendte hjem til Randers efter nogle år i tysk håndbold for at være ansvarlig for U16-holdet i Randers HH, skal assistere Jeppe Knudsen resten af sæsonen.

- Jørgen har et langt liv i håndboldverdenen bag sig, og med alt det som vi har været igennem, er det vigtigt, at dem der kommer ind, ved hvad det kræver at komme godt videre. Han kommer med en masse erfaring og er dygtig til at kommunikere med de unge mennesker, siger bestyrelsesformand i Randers HH Henrik Frydendahl.

Da Jakob Vestergaard i sommer efter blot to kampe i spidsen for Randers HH tog til Viborg HK, overtog Jeppe Knudsen egenhændigt trænerhvervet i Kronjylland. Kort efter præsenterede klubben Tommy Schytte som assistent på en aftale frem til jul.

- Tommy har sin køreskole, og det har desværre vist sig, at der stadig er mange, som skal have kørekort. Vi har været rigtig tilfredse med hans arbejde, men der er bare ikke tid til det, og det er vi ærgerlige over, siger Henrik Frydendahl.

Håndboldnørd

Jørgen Gluver glæder sig over udsigten til at assistere Jeppe Knudsen.

- Jeg er meget stolt over, at Randers HH kan bruge mig som assistenttræner. Jeg kom til byen i 1988, mine børn bor her, og jeg betragter mig selv som en Randers-dreng.

- Jeg kan byde ind omkring forsvaret og spillernes individuelle fokus, men jeg skal også være med til at forbedre nogle ting omkring det fysiske. Jeg glæder mig rigtig meget, fortæller Jørgen Gluver, der fortsætter med at hjælpe omkring klubbens U16-hold.

Den nyudnævnte assistenttræner har en imponerende spiller- og trænerkarriere bag sig samt en EHF Mastercoach uddannelse, som han primært har brugt til at udklække unge talenter i Randers HK, Viborg HK og i tysk håndbold.

Og lige netop udviklingen af de unge spillere i 1. divisionstruppen ligger også i den nye rolle som assistenttræner.

- I 25 år har jeg udviklet spillere, og det er meningen, at jeg skal fortsætte med det. Jeg er en nørdet person, der går meget op i de små detaljer, og så har jeg tålmodighed. Det tager tid at udvikle unge mennesker, men jeg elsker fordybelsen, siger Jørgen Gluver, der får debut i lørdagens opgør mod Otterup i Dronningborg Hallen.

Gluver om assistentjob i Randers HH: Stolt over muligheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce