Ny Randers HH-keeper: Jeg blev spyttet i nakken i Grækenland

Rasmus Poulsen tror på, at han kan udvikle sig som målmand i Randers HH. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Ny Randers HH-keeper: Jeg blev spyttet i nakken i Grækenland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH's nye 20-årige målmand Rasmus Poulsen er kommet til Kronjylland fra græsk håndbold. Han kunne ikke sige nej til et tilbud fra Randers HH, selvom han i første omgang var på vej til en anden klub.

Randers: Fra Grækenland til Randers.

20-årige Rasmus Poulsen skrev for blot en uge siden under på en kontrakt med Randers HH.

Efter et år i græske PAOK, var det tid for den unge målmand at vende hjem til dansk håndbold, og så faldt valget på Randers HH, der i løbet af sommeren har hentet mange nye spillere til en meget tynd trup.

I Kronjylland tror Rasmus Poulsen nemlig, at han kan bidrage til holdet og samtidig blive styrket som målmand.

- Der er flere årsager til, at jeg valgte Randers HH. For det første er det et helt nyt og spændende hold, hvor der er rigtig meget at bygge videre på. Derudover tror jeg på, det er det helt rigtige for min egen udvikling, siger Rasmus Poulsen.

- Jeg er sikker på, at ved at spille i 1. division bliver jeg en meget bedre målmand. Det er højt niveau. Derudover har det også spillet ind, at jeg får to rigtig dygtige trænere, som jeg havde gode samtaler med inden skiftet.

Det hele gik meget hurtigt omkring Rasmus Poulsens skifte til Randers HH. Faktisk var han på vej til en anden klub kort tid, inden han i stedet skrevet under med den kronjyske klub.

- Christoffer Bonde var pludselig væk, og så skulle de hurtigt finde en ny målmand. Jeg havde egentlig fundet en anden klub, men da jeg fik tilbuddet fra Randers HH, var jeg ikke i tvivl. Det var for godt til at sige nej til, og jeg er sikker på, at det er det rette for mig, fortæller målvogteren.

Græsk eventyr

Rasmus Poulsen har længe været et lovende målmandstalent. Som U18-spiller vandt han DM-sølv med Aalborg Håndbold, og senere trænede han flere gange med ligaholdet.

Sidste sommer var Rasmus Poulsen færdig med gymnasiet, og derfor havde han et ønske om at komme udenfor landets grænser.

- Jeg havde sabbatår sidste sommer, og det ville jeg rigtig gerne bruge på at tage til udlandet. Samtidigt ville jeg gerne fortsætte med at spille håndbold, og så opstod der en fed mulighed i den græske klub PAOK, hvor jeg så kunne kombinere de to ting.

En beslutning, Rasmus Poulsen langt fra har fortrudt.

- Det var en vanvittig oplevelse. Når der var topkampe, dannede supporterne en sindssyg kulisse. Jeg prøvede på et tidspunkt at blive spyttet i nakken, så det var voldsomt, fortæller han.

- De fire måneder i Grækenland gav mig rigtig meget som menneske og som håndboldspiller. Niveauet var rigtigt højt, og jeg blev udsat for et kolossalt pres. Det har uden tvivl styrket mig mentalt.

En kamp ad gangen

Hjemvendte Rasmus Poulsen blev allerede kastet for løverne efter 13 minutter af Randers HH's sæsonpremiere i Otterup i weekenden, da han erstattede Kevin Fisker.

- Det var en rigtig god holdpræstation, og det var da rart at komme i gang. Jeg blev hjulpet godt på vej af et stærkt forsvar, som gav mig bedre forudsætninger end Kevin Fisker fik i starten af opgøret, siger han.

Randers HH overraskede de fleste ved at vinde kampen over Otterup med 29-25. Selvom det var en god sejr for Randers HH, vil Rasmus Poulsen ikke juble for meget.

- Det var helt fantastisk, at vi tog til Otterup og vandt på den måde. Vi skal dog huske på, at vi stadig vil være store underdogs i langt de fleste kampe i denne sæson, så det gælder egentlig bare om at tage en kamp ad gangen. Det bliver allerede sindssygt svært i næste kamp mod Fredericia igen, slutter Rasmus Poulsen.

Randers HH har en ny spiller med i truppen til kampen mod Fredericia. Klubben offentliggjorde onsdag eftermiddag tilgangen af playmaker Toke Bjelke Schrøder, der har en fortid i TTH Holstebro og senest Lemvig Thyborøn.

Kampen mellem Randers HH og Fredericia fløjtes i gang i aften klokken 19.30 i Arena Randers.

Ny Randers HH-keeper: Jeg blev spyttet i nakken i Grækenland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce