Randers HH-anfører skifter til udlandet

Randers HH?s anfører Rasmus Mølgaard fortsætter karrieren i udlandet efter denne sæson. Stregspilleren har spillet over 100 kampe for klubben. Arkivfoto: Lars Rasborg

Randers HH-anfører skifter til udlandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH's anfører Rasmus Mølgaard forlader klubben efter sæsonen. Stregspilleren har spillet over 100 kampe for klubben, men fra næste sæson trækker han i håndboldskoene i udlandet.

Randers: Efter fire og en halv sæson og på den gode side af 100 kampe forlader 27-årige Rasmus Mølgaard Randers HH efter denne sæson.

Stregspilleren kom til Kronjylland fra Vejle Håndbold i vinteren 2014, og de seneste sæsoner har han båret titlen som holdets anfører.

- Jeg har været glad for at være i Randers. Jeg har været i klubben over fire år, og nu synes jeg bare, at det var tidspunktet at prøve noget nyt, fordi jeg har fået en mulighed, som var god til at sige nej til, siger Rasmus Mølgaard, hvis kontrakt med Randers HH udløb efter denne sæson.

Stregspilleren ønsker endnu ikke løfte sløret for, hvor karrieren fortsætter, men han fortæller, at han forlader den danske håndboldscene.

- Jeg har hele tiden haft en drøm om at komme til udlandet, så har jeg haft antennerne ude i forhold til at opsøge den mulighed. Jeg er glad for, at den kom nu, for jeg er ved at være oppe i alderen, og min kæreste er lige blevet færdig med lægestudiet, så hun kan tage med. Timingen er perfekt, siger 27-årige Rasmus Mølgaard.

I Randers HH er der forståelse for, at stregspilleren har meddelt sin slutdato i klubben.

- Vi er principielt trætte af det, fordi han er en fantastisk god fyr og en kulturbærer, men vi kan godt forstå beslutningen. Han får chancen i udlandet, så på den måde har hans tid i Randers HH været et godt springbræt til noget større. Han har fået vist sig frem, fået et godt tilbud og valgt at tage imod det, fortæller bestyrelsesformand i Randers HH Brian Knudsen.

Økonomisk usikkerhed

Randers HH har meldt ud, at klubben har fået styr på økonomien til den resterende del af denne sæson, men frem mod næste sæson har Brian Knudsen understreget over for Randers Amtsavis, at den økonomiske livrem skal spændes ind.

Og lige netop med klubbens trængte økonomiske situation in mente, er det nærliggende at tro, at det har været en væsentlig faktor for anførerens beslutning om at forlade klubben.

En kobling, som hovedpersonen afviser.

- Den økonomiske situation i Randers HH har ikke været udslagsgivende. Jeg ville gerne have givet dem den tid, der skulle til, men jeg kunne ikke sige nej til den her mulighed. Uanset den økonomiske situation i Randers, så havde jeg taget den her beslutning, lyder det fra Rasmus Mølgaard.

Brian Knudsen understreger, at klubben endnu ikke er påbegyndt forhandlinger med spillere, fordi det primære fokus er at levere en bæredygtig økonomisk fremtidsplan.

Der har ikke været nogle forhandlinger hverken den ene eller anden vej, fordi vi først skal have styr på den økonomiske situation. Det har med andre ord ikke noget at gøre med uenigheder omkring næste sæson, for vi nåede aldrig at snakke om det, siger Brian Knudsen, som anerkender præmissen om, at den økonomiske usikkerhed kan føre til at fremtidsovervejelser i spillertruppen.

- Jeg tror, at Rasmus mest af alt havde lyst til at forfølge muligheden. Men når det er sagt, er der næppe tvivl om, at vores trængte økonomiske situation kan få flere spillere til at overveje fremtiden i Randers HH. Der er nogle, som kan nå at sige, at de er væk, inden vi kommer til dem. Det er ærgerligt, men sådan er virkeligheden, siger Brian Knudsen.

Randers HH-anfører skifter til udlandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce