Randers HH delte med vestjyder i topopgør

Jorn Smits førte an for Randers HH med 12 mål imod Lemvig-Thyborøn Håndbold, men det endte uden en vinder. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Randers HH delte med vestjyder i topopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH var foran i store dele af onsdagens opgør mod Lemvig-Thyborøn, men det endte uden vinder i topkampen i Arena Randers. Jorn Smits spillede en stor kamp for hjemmeholdet med 12 mål.

Randers: Mens Randers HH i overbevisende stil udspillede Odder i søndags, røg det suveræne førerhold i 1. division ind i et uventet nederlag.

Efter syv sejre på stribe tabte Ringsted til Stoholm. En stor overraskelse og uventet svaghedstegn fra rækkens førerhold, som bragte fornyet spænding ind i kampen om førstepladsen og direkte oprykning til håndboldligaen.

Førerholdets nederlag var en åbning for både Randers HH og Lemvig-Thyborøn, der onsdag aften krydsede klinger i Arena Randers foran 711 tilskuere.

En kamp mellem kronjyderne med 26 point på andenpladsen, og vestjyderne på pladsen efter med kun ét point færre. En kamp om at indtage fronten i jagten på Ringsted. En kamp, som endte 22-22 og dermed status quo.

Mange medrejsende vestjyder var med til at danne en flot ramme omkring kampen. I røde trøjer og med en tromme under armen gav de Randers HH's trommeduo kamp på tribunen, og på banen kom hjemmeholdet skidt fra land. En brændt kontra, en teknisk fejl og et forceret stregindspil. 3-0 til gæsterne efter kun få minutter af opgøret.

Det fik cheftræner Jan Paulsen til at kickstarte offensiven i syv mod seks allerede efter seks minutter. Det lykkedes, og i særdeleshed tændte det Jorn Smits.

"Jorn! Det er kraftedeme godt" brølede forsvarsgeneral Henrik Hansen ud mod sin holdkammerat Jorn Smits kort før pausen, efter venstrebacken havde scoret sit syvende mål i kampen.

Men det var også nødvendigt, fordi Kasper Gudnitz var langt fra sit topniveau i første halvleg. Skuddene strøg langt forbi gæsternes mål, og højrebacken manglede timing i angrebet.

Timing havde til gengæld Arnór Stefánsson, som efter en god kamp i Randers HH-målet mod Odder var foretrukket fra start. Islændingen og gæsternes målmand Jesper Sørensen stod begge fremragende bag to gode forsvar i første halvleg.

Keeperne rev store redninger op på skift, og når det en sjælden gang lykkedes at få bolden i mål, var det udeholdets Mark Nicolajsen mod hjemmeholdets Jorn Smits. Begge havde de scoret tre hver efter 16 minutter.

Først mod slutningen af halvlegen trak hjemmeholdet en smule fra vestjyderne og gik til pause oppe 11-8.

Gæsterne tættest på sejren

Hjemmeholdets føring holdt kun få minutter efter pausen.

12-12 stod det på tavlen i Arena Randers efter 35 minutter, og intensiteten i opgøret steg for hvert minut.

Christoffer Bonde overtog i hjemmeholdets mål, mens også Kasper Gudnitz meldte sig ind i kampen med et par fine scoringer. Hjemmeholdet var et lille skidt foran, men Lemvig hang på. Med et kvarter igen var det helt lige 16-16, og der blev kæmpet heroisk om hver eneste centimeter på banen.

Begge hold blev ramt af udvisninger. Angrebsspillet i begge ender haltede, men det gjorde hjemmeholdets Jorn Smits ikke. Den hollandske venstreback fortsatte som målscorer, og han endte med at blive hjemmeholdets topscorer med hele 12 mål. Det var bare ikke nok til to point.

Med et minut igen bragte udeholdet sig foran, men den føring udlignede Joachim Enggaard med ti sekunder igen.

Lemvig fik muligheden får at tage det hele med til Vestjylland, men Alexander Morsten fik afværget et forsøg på et vip ind feltet fra udeholdet, og så endte det uden vinder i onsdagens topbrag i Arena Randers.

Randers HH delte med vestjyder i topopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce