Randers HH-drenge kunne ikke knække tophold

Arkivfoto.

Randers HH-drenge kunne ikke knække tophold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH fik ikke et ben til jorden, da de spillede først hjemmekamp i sæsonen mod HF Mors.

Randers: Randers HH's U18-drenge var på en svær opgave mandag aften, da de fik besøg af 1. divisions topseedede hold HF Mors.

Det blev også en lang aften for kronjyderne, der måtte se sig besejret 20-28, og dermed stadig har deres første sejr til gode i den nye sæson.

Ifølge holdets cheftræner Kim Johansen havde Randers HH de største problemer i første halvleg, hvor det haltede i begge ender af banen.

- Vi havde store problemer i første halvleg, og vi manglede redninger i målet. I den anden ende så det også skidt ud. Vi spillede alt for langsomt og vores spil bar præg af, at vi ville for meget på egen hånd i stedet for at spille som et hold. Det gjorde ondt på os, og det straffede Mors, siger Kim Johansen.

Randers HH var bagud 17-10 ved pausen, og efter pausen fik kronjyderne styr på defensiven, men i den anden ende af banen fortsatte problemerne.

- Vi kommer desværre aldrig i gang i angrebet, og det skal vi i trænerteamet kigge på frem mod næste kamp, siger træneren.

Selvom det ikke er blevet til sejr endnu, er Kim Johansen ikke bekymret.

- Vi har desværre ikke fået knækket koden angrebsmæssigt. Vi må finde nogle bedre redskaber til vores spillere, for det er selvfølgelig ikke godt nok. Jeg er sikker på, vi nok skal få det forbedret, når vi møder Skive i næste kampe. Vi har brug for to point, for ellers har det ikke været en godkendt sæsonstart, siger han.

U16-drenge, 1. division

Randers HH - FH Mors 20-28 (10-17)

Randers HH: Jonas Stjernholm 7, Tobias Degn 5, Martin Vemmelund 3, William Schmidt 3, Magnus Vistoft 1, Mathias Jessen 1.

Randers HH-drenge kunne ikke knække tophold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce