Randers HH har forstærket truppen: Topscorer fra Nordjylland, to-meter-mand til forsvaret og en ny assistenttræner

Anders Risdal (i midten) var for første gang på halvgulvet i Arena Randers som Randers HH-spiller tirsdag aften, hvor der var skadesforebyggende træning på programmet. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Randers HH har forstærket truppen: Topscorer fra Nordjylland, to-meter-mand til forsvaret og en ny assistenttræner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH har været på spillerjagt hen over nytåret. Fire nye ansigter er klar til at tørne ud for klubben, og ifølge cheftræner Jeppe Knudsen, er det spillere, som kan gøre en forskel i foråret. Endvidere overtager Jørgen Gluver rollen som assistenttræner for Tommy Schytte.

Randers: Cheftræner i Randers HH, Jeppe Knudsen, har over nytåret fået fire nye ansigter i sin spillertrup.

31-årige Anders Risdal er kommet til fra Frederikshavn, hvor han i efteråret blev holdets topscorer med 57 mål fra højre back.

På stregpositionen er 30-årige Nicklas Møller fra HEI Skæring kommet til Kronjylland for at supplere Andreas Sommer, og dertil er også Daniel Holleufer, der både kan spille højre back og fløj samt venstre backen Mathias Juel kommet til fra Viborg HK's 2. divisionshold, og for deres vedkommende er det et gensyn med Arena Randers. Begge spillere har nemlig tidligere repræsenteret klubben som ungdomsspillere.

- Vi har løbende evalueret truppen, og et af de kritiske punkter har været vores bredde. Vi har ikke været nok, og derfor er vi rigtig, rigtig glade for, at vi har fået tilknyttet nogle dygtige spillere. Vi har været handicappet uden venstrehåndede spillere i bagkæden, men det kommer nu med Anders Risdal og Daniel Holleufer, fortæller Randers HH-cheftræner Jeppe Knudsen, der også har fået en ny assistenttræner i Jørgen Gluver, der overtager for Tommy Schytte resten af sæsonen.

Da Randers HH stadig figurerer på Dansk Håndbold Forbunds sorte liste, har klubben ikke haft mulighed for at lave kontrakter til de nye spillere.

- Det er svineheldigt. Vi har ikke kunne tilbyde kontrakter, men spillerne har haft et ønske om at spille hos os af forskellige praktiske årsager, og det er vi enormt glade for, siger bestyrelsesformand i Randers HH Henrik Frydendahl.

Mere robuste

I begyndelsen af sæsonen hentede Randers HH nogle gode point mod både Skive og Sydhavsøerne, der begge spiller med i den sjove ende, men mod slutningen blev det hverdag for holdet, der blev samlet på rekordtid i sommer, da det stod klart, at klubben overlevede en truende konkurs.

Kun to point mod Køge blev det til i efterårets sidste fem kampe, men Jeppe Knudsen tror på, at de nye i truppen kan gøre en positiv forskel.

- Jeg tror, at vi går mere robuste ind i foråret. Nicklas Møller og Anders Risdal er etablerede 1. divisionsspillere, der er direkte forstrækninger, mens Mathias Juel kommer til at gøre en forskel på den måde, at han er en kompetent afløser, når Jacob Aaquist skal have pause. Holleufer er egentlig fløjspiller, men han kan noget på backen, der giver interessante taktiske muligheder, forklarer Jeppe Knudsen.

Defensive forstærkninger

Specielt forsvaret har haltet hos randrusianerne i efterårets 13 kampe. 396 mål har de grønblusede tilladt modstanderne, godt 30 mål i gennemsnit per kamp, men Jeppe Knudsen forventer, at specielt Nicklas Møller kommer til at stabilisere defensiven.

- Både Mathias Juel og Nicklas Møller er helt klare forstrækninger til vores forsvar. De er deciderede centerforsvarer og kan dele tæsk ud, og det kommer til at gøre godt med Nicklas Møllers rutine og knapt to meter. Han kommer til at gøre det mere dynamisk ved siden af Jacob Aaquist, og det bliver godt for Andreas Sommer, at han får en rutineret ræv at læne sig op ad, siger cheftræneren.

Med de fire nye spillere i truppen råder Jeppe Knudsen nu over en trup på 16 spillere, og dermed bliver der ikke plads til ligeså mange U18-spillere i kamptruppen, som tilfældet har været i efteråret.

- U18-spillerne kommer til at være mere U18-spillere. Vi arbejder selvfølgelig videre med deres individuelle talentudvikling, men det bliver i udgangspunktet kun Viktor Warrer og Tobias Degn, der bliver en del af kamptruppen, siger Jeppe Knudsen.

Randers HH indleder foråret på en 10. plads, og den første kamp er mod Otterup på lørdag i Dronningborg Hallen.

Randers HH har forstærket truppen: Topscorer fra Nordjylland, to-meter-mand til forsvaret og en ny assistenttræner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce