Randers HH-keeper: Jeg har ikke grebet chancen

Frederik Torp har tabt kampen om pladsen i Randers HH's mål og erkender, at han måske er nødt til at søge videre efter mere spilletid. Arkivfoto: Lars Rasborg

Randers HH-keeper: Jeg har ikke grebet chancen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods mere tid på bænken end på banen fortryder 22-årige Frederik Torp ikke sommerens skifte til Randers HH. Keeperen giver sig selv skylden for bænkpladsen og erkender, at det kan blive nødvendigt at søge nye veje i jagten på mere spilletid.

Randers: I sommer kom det pludselig frem, at Søren Haagen alligevel ikke skulle i Randers HH.

Dermed manglede klubben en målmand til at danne duo med islandske Arnór Steffanson, og valget faldt på 22-årige Frederik Torp, som blev hentet i Frederikshavn.

- Jeg fik de første fire-fem kampe fra start, men jeg greb ikke chancen. Jeg havde halvanden kamp, hvor jeg stod nogenlunde, men resten var ikke godt nok. Det er min egen skyld, at det ikke er blevet til mere, fortæller Frederik Torp, som i aften står over for sine tidligere holdkammerater i den sidste kamp inden julepausen.

Kort inde i sæsonen blev målmandsduoen til en trio.

Christoffer Bonde, som egentlig var tiltænkt målmandsposten på klubbens U18-hold, har for alvor grebet chancen og været cheftræner Jan Paulsens foretrukne i de seneste mange kampe.

- Christoffer Bonde og Arnór Steffanson har bare gjort det bedre end mig indtil videre. Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle forvente, da jeg kom, men efter min start, er det ingen hemmelighed, at jeg havde håbet på mere spilletid, siger Frederik Torp.

Ramt på selvtilliden

I Frederikshavn var han det klare førstevalg, men aktuelt er han tilsyneladende både efter Christoffer Bonde og Arnór Steffanson. En skuffende situation for nordjyden, som dog ikke fortryder, at han står på Randers HH's holdkort i aftenens kamp mod sin gamle klub.

- Jeg synes, at jeg tog det rigtige skridt, og jeg kommer aldrig til at fortryde, at jeg er taget til Randers. Det handler også om at have tur i den og selvtillid, og der er ingen tvivl om, at jeg er ramt. Min selvtillid nu er slet ikke den samme, som da jeg startede hernede, men jeg er heller ikke helt nede i kulkælderen. Jeg ved godt, at jeg stadig er en god målmand, understreger Frederik Torp.

Selv kigger han tilbage på en halvsæson, som har været under det niveau, som han præsterede for Frederikshavn i 1. division i sidste sæson.

- Jeg står bag et nyt forsvar, som man lige skal vænne sig til. Jeg har været vant til at stå bag et offensivt forsvar, hvor der kommer mange skud ind over, men med forsvaret her i Randers kommer der flere skud ude bag fra. Det skal jeg vænne mig til, men det har været skuffende, siger han.

Overvejer fremtiden

Frederik Torp og Randers HH har papirer på hinanden ind til sommer, og målmanden lægger ikke skjul på, at han overvejer, om håndboldfremtiden skal fortsætte i Kronjylland.

- Jeg overvejer uden tvivl min fremtid. Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske, men jeg skal selvfølgelig have noget spilletid. Jeg har endnu ikke snakket med Jan Paulsen om næste år, men som det går lige nu, så tror jeg, at jeg skal til en klub, hvor jeg kan få noget mere spilletid, siger Frederik Torp, som ikke vil afvise, at en retur til Frederikshavn kan komme på tale.

Han understreger dog, at tankerne om fremtiden primært omhandler sæsonen efter jul, hvor han igen håber at få chancen for at bevise sit værd mellem stængerne i Randers HH-målet.

- Det er ikke sådan, at jeg ikke tror på, at jeg kan komme tilbage. Til hver eneste træning går jeg efter at vise mig frem, og jeg fuldt ud dedikeret til projektet her i Randers. Jeg skal blive ved med at arbejde hårdt, og så må vi se, om jeg får chancen igen, siger Frederik Torp.

Randers HH-keeper: Jeg har ikke grebet chancen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce