Randers HH leverede magtdemonstration i topkamp

Arnor Stefansson stod en stor kamp. Arkivfoto: Lars Rasborg

Randers HH leverede magtdemonstration i topkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jan Paulsens tropper uddelte tæsk til Odder Håndbold i 1. divison. Arnor Stefansson kom ind fra bænken og blev kampens helt store profil.

Randers: Der var lagt op til et vaskeægte topopgør i håndholdherrernes 1. division, da Randers HH skulle en tur til Odder søndag eftermiddag.

Odder har i denne sæson været kendt for at have en stærk hjemmebane, hvor blandt andre rækkens førerhold TMS Ringsted indkasserede et nederlag i efteråret. Det var da også et tætpakket Spektrum Odder, der dannede rammen for den vitale kamp, og der var ligeledes rejst en del Randers HH-supportere syd på.

Kampen startede i et hæsblæsende tempo, hvor begge hold scorede på skift. Efter et kvarter var stillingen 8-8, og særligt Alexander Morsten gav Odder store problemer med flere scoringer fra stregen. Til gengæld havde defensiven vanskeligheder, og derfor besluttede Randers HH-cheftræner Jan Paulsen at skifte Christoffer Bonde ud i målet med Arnor Stefansson. Det skulle vise sig at være en god idé, da islændingen diskede op med flere redninger i slutningen af første halvlag.

I første halvlegs slutfase var Randers HH's hollandske venstre back Jorn Smits ustoppelig og scorede efter behag. Han og holdkammeraterne kunne dermed gå til pause med en føring på 18-13.

Dominans efter pausen

Randers HH fortsatte i anden halvleg med at dominere.

Odder havde store problemer med at få bolden i netmaskerne, mens Randers' skytter forsatte med at skyde skarpt. Frustrationerne var store for hjemmeholdet, og i et desperat forsøg valgte de at mandsopdække Jorn Smits.

Det var med til at gøre kampens afslutning særdeles rodet, men det gjorde ikke Randers HH noget, som allerede havde skabt en stor føring.

Sejren kom aldrig i fare i anden halvleg, hvor randrusianerne trak fra Odder og endte med at vinde med hele 33-24.

Randers HH var overlegen i begge ender af banen, og flere spillere leverede toppræstationer, heriblandt Jorn Smits og Alexander Morsten. Kampens helt store oplevelse var dog Randers HH's normale reservemålmand, Arnor Stefansson, som kom ind tidligt i 1. halvleg og leverede den ene store redning efter den anden. Med sejren i Odder rykker Randers HH igen op andenpladsen i tabellen, hvor de - for en kamp færre - nu har seks point op til TMS Ringsted på førstepladsen.

Randers HH leverede magtdemonstration i topkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce