Randers HH ramt af offensiv økuller efter pausen

Randers HH tabte for ottende gang i træk fredag aften på udebane mod Sydhavsøerne. Her ses Martin Vemmelund i aktion mod Skive fH på hjemmebane. Arkivfoto: Annelene Petersen

Randers HH ramt af offensiv økuller efter pausen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH fulgte med Team Sydhavsøerne i første halvleg fredag aften på Lolland, men efter pausen var der for langt mellem de kronjyske mål. Nicklas Møller blev topscorer i nederlaget på 22-30, der var randrusianernes ottende i træk.

Randers: Der er kørt meget harpiks over fingrene, siden Randers HH i sæsonens sjette kamp sejrede 32-30 over Sydhavsøerne i Arena Randers.

Kun to gange har randrusianerne vundet siden, og i de seneste syv er de gået fra banen som tabere.

Randers HH-mandskabet er raslet ned gennem rækken, og i fredagens udekamp mod Sydhavsøerne lykkedes det heller ikke for ottende gang i træk at hente livsvigtige point i bundstriden.

Randrusianerne var med i første halvleg, men efter pausen fik randrusianerne svært ved at få bolden i nettet, og så endte det med, at øboerne kunne juble efter en sejr på 30-22.

Kampen i tal
Team Sydhavsøerne - Randers HH 30-22 (16-13)

Sydhavsøerne: Nicklas Bomholt 7, Martin Vilstrup 6, Kristian Vukman 3, Jonas Corneliussen 3, Mikkel Kaagaard 3, Jonas Løkken 2, Lauritz Legér 2, Bastian Stræde 2, Alexander Nielsen 1, Morten Damgaard 1.

Randers HH: Nicklas Møller 5, Joachim Enggaard 4, Jacob Aaquist 4, Anders Risdal 4, Michael Kabel 2, Mikkel Riis 2, Toke Schrøder 1.

Udvisninger: Sydhavsøerne 4, Randers HH 4.

Rødt kort: Mathias Juel, Randers HH.

Hjemmeholdet i teten

Randers HH havde ellers ingen problemer med at score i kampens indledning.

Fem minutter inde i opgøret fik hjemmeholdet kampens første udvisning, og Michael Kabel og Jacob Aaquist udnyttede effektivt overtalsperioden til at bringe Randers HH foran 6-4.

Holdene så hinanden an ved brage mål ind i begge ender i de første ti minutter, men som første halvleg skred frem blev målene færre, og hjemmeholdet tog teten.

Randers HH-cheftræner Jeppe Knudsen måtte kalde til justeringsmøde foran bænken efter fire scoringer i træk fra hjemmeholdet, men bedst som randrusianerne var ved at udnytte snakken til at bringe sig helt ind i kampen igen, blev de ramt af to udvisninger oveni hinanden til Michael Kabel og Toke Schrøder.

Undertalsperioden endte status quo på måltavlen, men i de efterfølgende minutter scorede hjemmeholdets Martin Vilstrup blandt andet sit sjette mål i kampen, der lagde fundamentet til en pauseføring på 16-13 til øboerne.

Forfærdeligt ud fra pausen

Lad det bare være slået fast - pausesnakken gjorde ikke noget godt for Randers HH.

På blot fire minutter gik hjemmeholdet fra 16-13 til 20-13.

Det var først, da Jeppe Knudsen havde taget endnu en snak med sin trup foran bænken, at Jacob Aaquist fik sendt kronjydernes første scoring i nettet efter pausen, hvor der i for mange perioder var vanskeligheder med lige netop den del af spillet.

Kun ni gange formåede Randers HH at score efter pausen, hvor også Mathias Juel blev præsenteret for direkte rødt kort for et slag mod hovedregionen med 20 minutter tilbage til af opgøret.

Nicklas Møller endte som randrusiansk topscorer med fem mål.

Nederlaget betyder, at Randers HH stadig har tre point op til Stoholm på 11. pladsen, som i stedet for direkte nedrykning skal spille om at forblive i 1. division.

Randers HH ramt af offensiv økuller efter pausen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce