Randers HH skriver kontrakt med lokal stregspiller

Foto: Randers HH

Randers HH skriver kontrakt med lokal stregspiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20-årige Andreas Sommer har indgået en etårig aftale med Randers HH. Stregspilleren kommer fra egne rækker og spillede for klubbens andethold i Hornbæk i sidste sæson.

Randers: Randers HH er så småt ved at have syv spillere i den trup, som 9. september indleder sæsonen i 1. division på udebane mod Otterup.

Fredag meddelte klubben i en pressemeddelelse, at man har indgået en etårig aftale med Andreas Sommer.

Den 20-årige stregspiller har spillet i Randers HH Talent som både U16 og U18-spiller, og efter en sæson på Randers HH's andethold i 2. division i Hornbæk, er Andreas Sommer nu klar til at træde ind på klubbens førstehold, hvor han skal løfte arven efter Alexander Morsten og Rasmus Mølgaard, der begge har forladt Kronjylland.

Allerede sidste sæson fik den unge stregspiller enkelte optrædener på førsteholdet, og ifølge bestyrelsesformand i klubben, Henrik Frydendahl, er kontrakten et eksempel på, at hårdt arbejde og en sund indstilling kan føre klubbens egne talenter ind på førsteholdet.

- Andreas har den DNA, som vi gerne vil have en del spillere har i vores trup. Han har været igennem vores talentudviklingssystem i U16 og U18 og har som 1. års seniorspiller ligget og boblet i førsteholdstruppen. Det er også blevet til nogle minutter i ny og næ, men ellers har han spillet fast på andetholdet, fortæller Henrik Frydendahl.

Andreas Sommer
Alder: 20 år

Højde: 194 centimeter

Position: Stregspiller

Tidligere klubber: Hadsten og Randers DH

Prototypen

I sidste sæson endte klubben med et spillerbudget, som ikke stod mål med økonomiske indtægter, og længe var det uvist, om Randers HH kunne fortsætte ind i den kommende sæson.

Det lykkedes dog at samle opbakning til projektet, der blandt andet skal genopbygges gennem en større satsning på byens egne talenter.

Og i lige netop den kategori er Andreas Sommer.

- Han er reelt set prototypen på de spillere, vi vil satse på at få flere af på holdet i fremtiden. En ung spiller, som knokler til træning med en god indstilling. Han har været indstillet på, at man muligvis skal en tur forbi rugekassen i 2. division en sæson eller to, før man er flyveklar til at indtræde fuldt ud i førsteholdstruppen.

- Det er et område, den nye bestyrelse har stor fokus på, og jeg er sikker på, at der kommer mange spillere fra egne rækker ind i vores førsteholdstrup fremadrettet, slutter Henrik Frydendahl.

Tidligere på ugen kom det frem, at Christoffer Bonde forlader den randrusianske klub til fordel for Aarhus Håndbold, og truppen består dermed på nuværende tidspunkt af Joachim Enggaard, Daniel Minke, Kevin Fisker, Jacob Aaquist, Frederik Skoda og altså Andreas Sommer.

Der er endnu ingen venstre fløj eller højre back i truppen.

Randers HH skriver kontrakt med lokal stregspiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce