Randers HH smed sejren i det sidste minut

Jorn Smits blev topscorer for Randers HH med seks mål. Arkivfoto: Lars Rasborg

Randers HH smed sejren i det sidste minut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH var foran 25-24 og to mand i overtal et minut før tid. Alligevel tabte kronjyderne 25-26 til Ajax København.

Randers: Det var 1. divisions to bedste forsvar, der stod over for hinanden, da Randers HH hjemme tog imod Ajax København. Ikke i Arena Randers, men i den mere intime Ulvehøjhal, hvor de to trænere praktisk talt var nødt til at stå på banen og dirigere.

Der var også rigeligt at holde øje med for cheftræner Jan Paulsen i kampens indledning. Ikke så meget i forsvaret, hvor Henrik Hansen, der var blevet klar trods rygproblemer, kittede det hele fint sammen. Og når boldene gik forbi paraderne var Christoffer Bonde storspillende i målet.

I angrebet var der derimod store problemer. Halve chancer blev brændt og flere gange fremprovokerede gæsternes offensive 6:0-forsvar fejl hos Andreas Svoldgaard, Kasper Gudnitz og Jorn Smits i bagkæden.

Efter ti minutters spil og en snæver føring på 2-1 valgte Jan Paulsen at spille seks mod syv. Det satte mere gang i målscoringen, men på grund af flere fejl var Ajax stadig med til 5-5.

Randers HH fik mere kontrol over bolden i syv-mod-seks-spillet, og med Rasmus Mølgaard og Alexander Morsten på stregen blev københavnerne presset længere tilbage i forsvaret.

Det gav plads til Kasper Gudnitz og i høj grad Jorn Smits, der med sit tredje og fjerde mål bragte Randers HH i front 11-8.

Holdet kunne dog ikke bevare momentum, og med to udvisning kort inden pausen blev føringen reduceret til 12-11.

Tæt til det sidste

Anden halvleg startede lige så famlende som første, men Randers HH fik alligevel en gylden mulighed for at stikke af. Foran 15-13 fik Lasse Vejlby fra Ajax en udvisning for skuespil, men i det efterfølgende angreb mistimede Svoldgaard et indspil, og så endte det med at gæsterne vandt undertalsperioden.

For at føje spot til skade røg Alexander Morsten ud for et skub ved Ajax' ene scoring. Og i overtal var københavnerne kyniske nok til at bringe sig i front 17-16.

Den svenske streg gjorde skaden god igen med et par scoringer, der var med til at få føringen tilbage på randrusianske hænder. 22-21 med ni minutter tilbage af kampen.

To boldtab og to scoringer til Ajax i tomt mål sørgede for, at det var helt tæt indtil et minut før tid, hvor Andreas Svoldgaard tilkæmpede sig et straffe.

Aktionen kostede en udvisning til Ajax-fløjen og til udeholdets træner, da Torben Nielsen følte sig snydt for en lignede situation i det foregående angreb.

Jorn Smits scorede til 25-24 på straffekastet, men det var ikke nok.

Anders Bendtsen scorede sit 9. mål for Ajax og samtidig røg Henrik Hansen ud til afkøling.

Christian Olesen havde muligheden for at sikre point et halvt minut før tid, men skuddet blev reddet. I stedet scorede Tobias Jørgensen bedst som slutfløjtet lød. 25-26 til Ajax København.

Randers HH er nu á point med Lemvig på 3. pladsen og har fem point op til TMS Ringsted på 1. pladsen.

Topscorer for Randers HH blev Jorn Smits med seks styk efterfulgt af Andreas Svoldgaards fem.

Randers HH smed sejren i det sidste minut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce